Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Drakensang Online Bonus!

Το νεότερο Drakensang Online Bonus έφτασε! Ήρωα της Duria, οι Μάγοι του Κύκλου του Kingshill χρειάζονται την βοήθεια σου. Κάποιος έκλεψε όλα τα αποθέματα Βισκανίου τους! Χωρίς αυτό το υλικό δεν είναι δυνατή η παραγωγή Κρυστάλλων της Αλήθειας! Μάζεψε μέχρι τις 17.09 καθαρό Βισκάνιο στα μπουντρούμια ή κέρδισε το στις μάχες ενάντια άξιων αντιπάλων.


Για τον κόπο σου θα ανταμειφθείς όχι μόνο με πολλά Δρακέντια αλλά και με τον Φίλμπουρ τον Δρακόνιο και τους Κρύσταλλους της Αλήθειας.

Φίλμπουρ ο Δρακόνιος: Ο πιστός σου σύντροφος στις περιπέτειες σου και θα σου δίνει 5% μπόνους στους πόντους ζωής.
Κρύσταλλοι της Αλήθειας: Απόκτησε διαφορετικά πακέτα με αυτούς τους πολύτιμους κρυστάλλους, οι οποίοι σε βοηθάνε να αναγνωρίζεις αντικείμενα.

Σχετικά άρθρα

chromecast

Google Chromecast : Browser Games στην τηλεόραση;

Η Google ανακοίνωσε στα τέλη Ιουλίου το Google  Chromecast, ένα στικάκι που μπαίνει στο HDMI της τηλεόρασης και έχει Wifi, το οποίο μπορεί να φέρει την επανάσταση για τα browser games (και τα mobile games) στο καθιστικό μας!

νεος server Ikariam

Nέος Server Ikariam Ασκληπειός!

Μια ήσυχη ακοτγραμμή, έυφορη γη, ένα δάσος και μια χούφτα από φιλόδοξους επικοιστές – αυτή είναι η νέα σου πατρίδα. Οι προσπάθειές σου θα αναπτυχθούν σε εξειδικευμένα εργαστήρια, αν και εφόσον χρησιμοποιήσεις τους πόρους της περιοχής σου με σοφία. Μπορούν τα εμπορικά σου πλοία να μεταφέρουν ό,τι χρειάζεται ο αυξανόμενος πληθυσμός σου;

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.