Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Company of Heroes 2 – Closed Beta – 5 Δωρεάν Keys!

company of heroes 2

Το απόλυτο παιχνίδι στρατηγικής  Company of Heroes 2 επιστρέφει στο ανατολικό μέτωπο!  Η closed beta του άρχισε και τα Παιχνίδια Στρατηγικής εξασφάλισε για τους Strategy Gamers 5 προσκλησεις!
Η πρώτη φάση θα φέρει τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς του Game σε επαφή με τους Developers. Η Beta αυτή τη στιγμή διαθέτει το Multiplayer κομμάτι μαζί με customization του στρατού, καθώς και τα tutorials. Θα γίνουν πολλά patches κατά τη διάρκεια της Beta βέβαια και η κατάσταση λογικά θα αλλάξει.
Παρακάτω θα βρείτε τα 5 Steam keys.

Όποιος χρησιμοποιεί κάποιο, καλό είναι να αφήνει ένα σχόλιο ώστε να μην το δοκιμάζουν και οι επόμενοι!

G0VB2-DPTHI-R0TPM
G0WQM-4DGQ4-9DAQ3
G0YXE-YJ8YT-F8T6Q
G0ZY6-N2TII-5MXMK
G207C-E9JE2-RHXXB

Πιθανόν να ανακοινωθούν περισσότερα και στο ελληνικό page του Company of Heroes: https://www.facebook.com/CompanyOfHeroesGreece

Video:

Σχετικά άρθρα

Urban Rivals: Κάτι Νέο έρχεται την Παρασκευή 6-5-2011!

Κάτι Νέο έρχεται στο Urban Rivals την Παρασκευή στις 6-5-2011 Υποθέσεις μπορούν να γίνουν πολλές…Νέοι χαρακτήρες; Πιστώσεις δώρο; Νέα μπόνους; Ίσως κάτι τελειώς διαφορετικό….το οποίο θα ανατρέψει τα δεδομένα στο Urban Rivals. Ανακαλύψτε το την Παρασκευή 6-5-2011!!! Για να πάρετε μια πρώτη γεύση, δείτε το παρακάτω video!

Drakensang Online Bonus!

Το νεότερο Drakensang Online Bonus έφτασε! Ήρωα της Duria, οι Μάγοι του Κύκλου του Kingshill χρειάζονται την βοήθεια σου. Κάποιος έκλεψε όλα τα αποθέματα Βισκανίου τους! Χωρίς αυτό το υλικό δεν είναι δυνατή η παραγωγή Κρυστάλλων της Αλήθειας! Μάζεψε μέχρι τις 17.09 καθαρό Βισκάνιο στα μπουντρούμια ή κέρδισε το στις μάχες ενάντια άξιων αντιπάλων.

5 Comments

    1. Από το Steam αν έχουν μείνει ακόμα κωδικοί

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: