Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Call of Gods Κατοικίδια : Νέο feature!

Η συνεχώς αυξανόμενη προσέλευση του κόσμου στους servers του παιχνιδιού και η δημιουργία μίας ελληνικής ηλεκτρονικής κοινότητας μέσα στο παιχνίδι έχει ανεβάσει τον πήχη σε υψηλά επίπεδα καλώντας την ομάδα του Call of Gods να συνεχίσει να προσφέρει υψηλής ποιότητας περιεχόμενο και υπηρεσίες. Για το λόγο αυτό, πρόσφατα ανακοινώθηκε η προσθήκη ενός νέου χαρακτηριστικού στο παιχνίδι το οποίο αλλάζει σε μεγάλο βαθμό το gaming experience του παίκτη, τα «κατοικίδια».

Τα «κατοικίδια» είναι ζωάκια τα οποία όταν αποκτηθούν, συνοδεύουν τους Ήρωές του χαρακτήρα σας, ανεβάζοντας τις ικανότητές τους. Το ενδιαφέρον κομμάτι με τα κατοικίδια είναι η συνεισφορά τους μέσα στα παιχνίδι καθώς δεν πρόκειται για διακοσμητικά στοιχεία. Κάθε παίκτης έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί το κατοικίδιό ή τα κατοικίδιά του με κατάλληλους τρόπους οι οποίοι θα ωφελήσουν τους ήρωές του. Μπορεί για παράδειγμα να εξελίξει συγκεκριμένες ικανότητές του, να ανεβάζει το επίπεδό του ακόμα και να το αφήσει ελεύθερο σε περίπτωση που διαπιστώσει ότι δεν ωφελεί τους ήρωές του πια.

Screenshot_3

Για να μπορέσει ένας παίκτης να αποκτήσει ένα κατοικίδιο θα πρέπει να μεταβεί στο Νησί των Τεράτων. Ο χαρακτήρας του θα πρέπει να είναι τουλάχιστον επιπέδου 60 οπότε, όσοι είστε κάτω από το απαιτούμενο επίπεδο τι περιμένετε… μπείτε στο παιχνίδι και εξελίξτε τον χαρακτήρα σας!

Screenshot_1

Screenshot_5

Στα Λημέρια των Τεράτων θα βρείτε μια σειρά από μπουντρούμια όλων των επιπέδων. Σε αυτά θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε πολλούς εχθρούς αλλά τα drops θα σας δικαιώσουν με…. κάρτες και ψυχές κατοικίδιων!!!

Screenshot_8

Πολύ σύντομα θα προστεθούν επιπλέον νέα χαρακτηριστικά… Μείνετε συνδεδεμένοι στο Call of Gods και απογειώστε την gaming εμπειρία σας!!!

Σχετικά άρθρα

Centauri Saga: Season 1 – Kickstarter campaign

Αυτό το post αφορά ένα επιτραπέζιο Sci-fi, 4X, Co-op, LEGACY adventure board game για 1-4 παίχτες. Το Centauri Saga είναι ένα sci-fi adventure board game που υποστηρίζει 4X and co-op game play style για 1 – 4 παίχτες σε ηλικίες 13+. Χρόνος παιχνιδιού: 60 – 90 minutes.

νεος server Ikariam

Nέος Server Ikariam Ασκληπειός!

Μια ήσυχη ακοτγραμμή, έυφορη γη, ένα δάσος και μια χούφτα από φιλόδοξους επικοιστές – αυτή είναι η νέα σου πατρίδα. Οι προσπάθειές σου θα αναπτυχθούν σε εξειδικευμένα εργαστήρια, αν και εφόσον χρησιμοποιήσεις τους πόρους της περιοχής σου με σοφία. Μπορούν τα εμπορικά σου πλοία να μεταφέρουν ό,τι χρειάζεται ο αυξανόμενος πληθυσμός σου;

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.