Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Πώς κάνουμε Crop Kill στο Travian;

Μια πολυ αποτελεσματική μέθοδος να καταστρέψουμε έναν αντίπαλό μας στο Travian, είναι να του κάνουμε Crop Kill (στα ελληνικά να του καταστρέψουμε την σοδειά!)

Στόχος μας, είναι να κάνουμε τον αντίπαλο να έχει αρνητική παραγωγή σιταριού και με τον τρόπο αυτό να μην μπορεί να συντηρήσει καθόλου στρατό, ούτε να χτίσει οποιοδήποτε κτίριο. Ο μόνος τρόπος να ξεφύγει από το Crop Kill, είναι να λάβει ενίσχυση σε ύλες από κάποιον σύμμαχο ή να γκρεμίσει τα κτίριά του!

Για να κάνουμε το Crop Kill στο Travian, πρέπει να καταστρέψουμε όλα τα πεδία σιταριού του αντιπάλου μας, οπως και την αποθήκη σιταριού. Επιπλέον, καλό είναι να καταστρέψουμε και τα εξής κτίρια:

  • Μύλο
  • Φούρνο
  • Αγορά

Την Αγορά την καταστρέφουμε για να μην μπορεί να κάνει NPC εμπόριο και να ανταλάξει άλλες ύλες με σιτάρι.

Συνήθως απαιτούνται 300-500 καταπέλτες για αυτή την επίθεση, ανάλογα και με το μέγεθος του χωριού στόχος. Αφού καθαρίσουμε το χωριό από άμυνες, στέλνουμε καμιά 10αριά κύματα από καταπέλτες. Τα πρώτα 4 κύματα (των 50 καταπελτών) στοχεύουν τα χωράφια. Ακολούθως στοχεύουμε τα υπόλοιπα κτίρια. Αν μπορούμε, στέλνουμε και μικρές επιθέσεις σε τυχόν γειτονικά χωριά που έχει ο αντίπαλος, στοχεύοντας το Κύριο Κτίριο και την Αγορά, για να μην μπορεί να στείλει ύλες από εκεί.

Αν η επίθεση είναι επιτυχημένη, ο αντίπαλος είναι δεμένος χειροπόδαρα με αρνητική παραγωγή σιταριού και μπορούμε κάλλιστα να τον κάνουμε μια ωραιότατη φάρμα!

Σχετικά άρθρα

Επίθεση Κατεδάφισης Travian

Διαβάστε έναν ψαγμένο οδηγό για το πώς μπορείτε να στείλετε επιθέσεις που θα καταφτάσουν στον αντίπαλό σας με διαφορά ενός δευτερολέπτου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για να μην μπορέσει να παρεμβάλει κάποια άμυνα ανέμεσα στο πρώτο εκκαθαριστικό κύμα που έχει στόχο να φάει τον αντίπαλο στρατό και στα υπόλοιπα που έχουν στόχο να κατεδαφίσουν την […]

Travian gr6: επανεκκίνηση – 20.06.2011

Αγαπητοί παίκτες, ένας καινούργιος server, ο Travian gr6 θα ξεκινήσει στις 20.06.2011 και ώρα Ελλάδος 07:00 στην έκδοση Τ4. Προεγγραφές θα είναι δυνατές από τις 17.06.2011 και κατά την διάρκεια της ημέρας. Καλή διασκέδαση σε όλους. Παίξτε Travian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.