Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Πώς κάνουμε Crop Kill στο Travian;

Μια πολυ αποτελεσματική μέθοδος να καταστρέψουμε έναν αντίπαλό μας στο Travian, είναι να του κάνουμε Crop Kill (στα ελληνικά να του καταστρέψουμε την σοδειά!)

Στόχος μας, είναι να κάνουμε τον αντίπαλο να έχει αρνητική παραγωγή σιταριού και με τον τρόπο αυτό να μην μπορεί να συντηρήσει καθόλου στρατό, ούτε να χτίσει οποιοδήποτε κτίριο. Ο μόνος τρόπος να ξεφύγει από το Crop Kill, είναι να λάβει ενίσχυση σε ύλες από κάποιον σύμμαχο ή να γκρεμίσει τα κτίριά του!

Για να κάνουμε το Crop Kill στο Travian, πρέπει να καταστρέψουμε όλα τα πεδία σιταριού του αντιπάλου μας, οπως και την αποθήκη σιταριού. Επιπλέον, καλό είναι να καταστρέψουμε και τα εξής κτίρια:

  • Μύλο
  • Φούρνο
  • Αγορά

Την Αγορά την καταστρέφουμε για να μην μπορεί να κάνει NPC εμπόριο και να ανταλάξει άλλες ύλες με σιτάρι.

Συνήθως απαιτούνται 300-500 καταπέλτες για αυτή την επίθεση, ανάλογα και με το μέγεθος του χωριού στόχος. Αφού καθαρίσουμε το χωριό από άμυνες, στέλνουμε καμιά 10αριά κύματα από καταπέλτες. Τα πρώτα 4 κύματα (των 50 καταπελτών) στοχεύουν τα χωράφια. Ακολούθως στοχεύουμε τα υπόλοιπα κτίρια. Αν μπορούμε, στέλνουμε και μικρές επιθέσεις σε τυχόν γειτονικά χωριά που έχει ο αντίπαλος, στοχεύοντας το Κύριο Κτίριο και την Αγορά, για να μην μπορεί να στείλει ύλες από εκεί.

Αν η επίθεση είναι επιτυχημένη, ο αντίπαλος είναι δεμένος χειροπόδαρα με αρνητική παραγωγή σιταριού και μπορούμε κάλλιστα να τον κάνουμε μια ωραιότατη φάρμα!

Σχετικά άρθρα

imperia online μαχες

Οι μάχες στο Imperia Online

Πολλοί έχετε ήδη πάρει το βάπτισμα του πυρός στο καταπληκτικό Imperia Online και έχετε ξεκινήσει την πορεία σας προς την δόξα! Όσοι όμως δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα το δωρεάν αυτό browser game στρατηγικής, δείτε στα παρακάτω video μια αναλυτική επεξήγηση για τις μάχες στο Imperia Online και τι συμβαίνει όταν 2 στρατοί έρχονται αντιμέτωποι.

Πώς να αποκτήσω χρυσό στο Big Farm της Goodgame – Τα κύρια farming tips

Ψάχνετε μερικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να αποκτήσετε χρυσό στο Goodgame Big Farm; Λοιπόν, έχω μερικές δωρεάν συμβουλές για το Big Farm για εσάς. Βλέπετε ότι πολλοί άνθρωποι έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα. Προσπαθούν να αγοράσουν χρυσό από έναν διαδικτυακό έμπορο χρυσού, αλλά σύντομα συνειδητοποιούν ότι δεν είναι τόσο απλό. Αντίθετα, συνεχίζουν να […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.