Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Lord of Ultima

To Lord of Ultima είναι ένα δισδιάστατης απεικόνισης browser strategy game της EA (Electronic Arts) και των Phenomic Studios με πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα! Οι παίχτες ξεκινάνε με ένα μοναδικό χωριό στην κατοχή τους και πρέπει να το επεκτείνουν ώστε να γίνει μια πανίσχυρη πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας τους.

Για τον σκοπό αυτό θα χρησιμοποιήσουμε εμπόριο, διπλωματία και πόλεμο με τους αντιπάλους μας. Επιπλέον, θα σχηματίσουμε συμμαχίες προκειμένου να κατακτήσουμε τον online κόσμο της Καληδονίας!

Το Lord of Ultima αποτελεί μια προσπάθεια της πασίγνωστης Electronic Arts (που φτιάχνει παιχνίδια για PC όπως τα Simcity, Need for Speed, Crysis, FIFA και το NBA Live) να μπει στον κόσμο των Δωρεάν online browser games στρατηγικής. Οποιοσδήποτε έχει παίξει ένα παιχνίδι του είδους στο παρελθόν, δεν θα δυσκολευτεί καθόλου να μπει στο νόημα του Lord of Ultima.

Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο παιχνίδι έρχεται για να φέρει αρκετές καινοτομίες στον χώρο και όχι απλά να μιμηθεί τα πετυχημένα ονόματα, κρατώντας παράλληλα το gameplay απλό.

Ας δούμε τα σημαντικότερα θετικά και αρνητικά στοιχεία του Lord of Ultima.

Θετικά:

  • Αυθεντικό σενάριο στρατηγικής που διαφέρει από τα συνηθισμένα
  • Η χωροταξία των πόλεων και των κτιρίων παίζει ρόλο, οπότε δεν πετάμε τα κτήριά μας στην πόλη όπως να ‘ναι
  • Ολοκληρωμένοι άθλοι και dungeons για επιδρομές
Αρνητικά
  • Σχετικά αργό gameplay(αυτό βέβαια μπορεί για μερικούς να είναι και θετικό)
  • Μικρή σχέση με την σειρά παιχνιδιών Ultima
Μην χάνετε χρόνο λοιπόν! Παίξτε το Lord of Ultima Τώρα, άλλωστε είναι Δωρεάν!

Σχετικά άρθρα

kartuga logo

Kartuga

Γίνε κ εσύ πειρατής και κατέκτησε τη θάλασσα! Στο Kartuga σας περιμένουν απίστευτες περιπέτειες στη θάλασσα, σε ένα 3D περιβάλλον που δεν έχετε ξανασυναντήσει σε browser παιχνίδι. Τα τρισδιάστατα οπτικά εφέ του παιχνιδιού ανταγωνίζονται σε ποιότητα εκείνα των client-based παιχνιδιών, δηλαδή εκείνων που πρέπει να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, τα οποία παραδοσιακά έχουν καλύτερα γραφικά. […]

desert Operations logo

Desert Operations

Το Desert Operations είναι ένα δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής στο οποίο πολεμάτε έχοντας το ρόλο του ηγέτη ενός μικρού κράτους εναντίον χιλιάδων άλλων παικτών, με τους οποίους μπορείτε επίσης να συμμαχείτε μέσω διπλωματίας. Στο Desert Operations προσπαθείτε ουσιαστικά να ενισχύσετε την επιρροή σας όσον αφορά την πολιτική, δημιουργώντας συμμαχίες ή κηρύσσοντας τον πόλεμο σε άλλα κράτη. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.