Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Valentine’s Event Στο Forge of Empires

Η εκδήλωση του Forge of Empires για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για το 2015 αρχίζει την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου. Θα είναι προνόμιό σας να αποφασίσετε το μέλλον των τριών αυτών ανθρώπων: του Ρομπέν και του Σερίφη, σκληροί άντρες που ανταγωνίζονται και η Μάριον – ένα κορίτσι αναμεμιγμένο σε μία σειρά σχετικά δραματικών γεγονότων. Η μοίρα τους εξαρτάται από εσένα. Η αγάπη θα κερδίσει όπως και να έχει, αλλά θα είναι ευτυχισμένο το τέλος; Είναι δική σας επιλογή.

 

Το Δέντρο της Αγάπης περιμένει αυτούς που είναι αρκετά αποφασισμένοι να τα καταφέρουν μέσα στις προκλήσεις. Αν έχετε ήδη ένα, θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε μία αναβαθμισμένη έκδοση και αν την έχετε ήδη στην κατοχή σας – μη φοβάστε! Δεν θα απογοητευτείτε…
Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης νέα πορτραίτα για να κερδίσετε… αλλά φυσικά θα πρέπει να παίξετε τις αποστολές!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Δείτε το βίντεο σχετικά με την εκδήλωση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο οποίο ο Peer, ένας από τους σχεδιαστές του παιχνιδιού, θα σας πει περισσότερα για αυτό:

Η εκδήλωση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα διαρκέσει 14 ημέρες και θα τελειώσει στις 25 Φεβρουαρίου.
Σας ευχόμαστε τα καλύτερα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Σχετικά άρθρα

chromecast

Google Chromecast : Browser Games στην τηλεόραση;

Η Google ανακοίνωσε στα τέλη Ιουλίου το Google  Chromecast, ένα στικάκι που μπαίνει στο HDMI της τηλεόρασης και έχει Wifi, το οποίο μπορεί να φέρει την επανάσταση για τα browser games (και τα mobile games) στο καθιστικό μας!

rome 2 total war

H πολιορκία Καρχηδόνας στο Rome Total War 2!

Όπως πιθανόν να γνωρίζετε, το Rome Total War 2 το περιμένουμε τον Σεπτέμβριο με Οκτώβριο του 2013! Tα βιντεάκια όμως έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν και σήμερα θα δείτε την πολιορκία Καρχηδόνας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.