Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Καμπάνια στο Kickstarter για το επερχόμενο RPG στρατηγικής Prodigy

Antonis Pavlou

To Hanakai Studio ανακοίνωσε την έναρξη μιας καμπάνιας στο Kickstarter για το επερχόμενο RPG στρατηγικής με το όνομα Prodigy. To Prodigy είναι ένα RPG με πολλή τακτική που συνδυάζει πλαστικούς χαρακτήρες υψηλής ποιότητας (πραγματικά figurines) με την τεχνολογία NFC για να ζωντανέψει το παιχνίδι στις οθόνες μας. Το παιχνίδι έχει ήδη συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό από τον στόχο των 100.000$ σε χρηματοδότηση. Στις λεπτομέρειες του άρθρου θα βρείτε και το trailer του!

Το Prodigy θα είναι turn based. Ο παίχτης θα χειρίζεται μαγικά αντικείμενα για να πολεμά σε επικές μάχες Multiplayer, ενώ ταυτόχρονα θα ακολουθεί και μια ηρωική solo καμπάνια. Το gameplay του Prodigy εστιάζεται σε ομαδικές μάχες σε ένα πραγματικό ταμπλό για  βαθιά σκέψη και χρήγορες μάχες 1v1. Στο Prodigy ο παίχτης θα χειρίζεται τον χαρακτήρα του με έναν νέο τρόπο, χωρίς να χρειάζεται ποντίκι ή πληκτρολόγιο! Δείτε την παρακάτω εικόνα για να καταλάβετε!

prodigy

 

Το ταμπλώ του παιχνιδιού περιέχει ένα σύστημα δυναμικής ανάδρασης, που βασίζεται σε χρωματιστά φωτάκια που συνοδεύουν τα skills μας και υποδεικνύουν τις ενέργειες του αντιπάλου. Για παράδειγμα όταν ένας χαρακτήρας έχει γίνει στόχος ενός αντιπάλου, το τετραγωνάκι κάτω από τον χαρακτήρα γίνεται κόκκινο.

prodigy4

Το Prodigy είναι σίγουρα ένα πολύ ενδιαφέρον project και ανυπομονούμε να το δούμε να “ζωντανεύει”!

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.