Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Grepolympia 2013

Grepolympia
Antonis Pavlou

Ζήστε την εμπειρία των Ολυμπιακών αγώνων μέσα από την Grepolympia, την Ολυμπιάδα του Grepolis. Υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά αγωνίσματα που θα διεξαχθούν ένα κάθε εβδομάδα από τις 5 Αυγούστου έως την 1 Σεπτεμβρίου 2013.  Σε κάθε αγώνισμα, θα έχουμε από έναν αθλητή που θα μπορούμε  να εκπαιδεύσουμε κάθε μέρα και να τον χρησιμοποιήσουμε στους αγώνες. Τα βραβεία για τη συμμετοχή θα είναι δάφνες και αυτές θα μπορούν να ανταλλάσονται με πρόσθετους πόρους, ξόρκια ή άλλες επιδράσεις.

Οι πιο ένδοξοι αθλητές θα κερδίσουν ειδικά δώρα στο τέλος του κάθε αγώνα. Για να κατακτήσετε την κορυφή, θα πρέπει να προπονήσετε τους αθλητές σας τις δεξιότητες αυτές που θα τους δώσουν τις ικανότητες να κερδίζουν, με την χρήση των πόντων εκπαίδευσης.

Τα αγωνίσματα θα διαρκέσουν 4 εβδομάδες ως εξής:

  1. Μαραθώνιος
  2. Τοξοβολία
  3. Ακοντισμός
  4. Αρματοδρομίες

Grepolympia-Armatodromia Grepolympia-Mara8wnios Grepolympia-Toxovolia  Grepolympia-Akontismos

Στους αγώνες βέβαια θα έχετε συναγωνιστές τους αθλητές από τις άλλες πόλεις, που με την σειρά τους θα προσπαθήσουν να σας πάρουν την δόξα και τα οφέλη της!

Περισσότερες πληροφορίες για το Grepolympia 2013 μπορείτε να βρείτε στο κατατοπιστικότατο και μεταφρασμένο στα Ελληνικά wiki: http://wiki.gr.grepolis.com/wiki/Grepolympia_2013

Καλή επιτυχία!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.