Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Forge of Empires: φθινοπωρινό baking event

Antonis Pavlou

Σήμερα σηματοδοτεί την έναρξη της φθινοπωρινής εκδήλωσης στο Forge Of Empires . Θα σας ζητηθεί να φτιάξετε μια ακόμη παρτίδα μπισκότων.

Forge of Empires Fall Event 2021

Αυτή την εβδομάδα, αρχίζει το φθινοπώρο στο Forge of Empires . Σήμερα σηματοδοτείται η έναρξη της αντίστοιχης εκδήλωσης. Θα υπάρχουν πολλά αρτοσκευάσματα όπως τα προηγούμενα χρόνια. Η εκδήλωση θα διαρκέσει έως τις 13 Οκτωβρίου 2021 .

Τα events ελέγχονται διεξοδικά στους διακομιστές beta InnoGames πριν βγουν live. Έχουμε ήδη λάβει πληροφορίες για το φθινόπωρινό event.

Είναι το ίδιο event με πέρυσι, αλλά έχει νέες ανταμοιβές. Είναι ένας τεράστιος διαγωνισμός ψησίματος. Για κάθε προϊόν που φτιάχνετε, θα λαμβάνετε αστέρια και ανταμοιβή. Για κάθε ψημένο προϊόν που δημιουργείτε, θα σας απονέμονται αστέρια. Θα είστε πιο κοντά στο κύριο έπαθλο όσο περισσότερα αστέρια κερδίζετε. Μόνο μερικοί παίκτες μπορούν να μείνουν σε ένα πρωτάθλημα. Παρόλο που μπορείτε να γίνετε δεκτοί στη χρυσή λίγκα, η απόδοσή σας θα υποφέρει και θα αποβληθείτε.

Το Forge Of Empires απαιτεί συστατικά. Μπορείτε να το κερδίσετε συμπληρώνοντας αποστολές στην εκδήλωση. Υπάρχουν δύο τύποι αλυσίδων αποστολής. Μόλις ολοκληρώσετε και τα δύο, κάθε μέρα θα σας φέρει μια νέα εργασία. Υπάρχουν 75 διαθέσιμες αναζητήσεις. Μπορείτε επίσης να βρείτε συστατικά από καθημερινές προκλήσεις, ειδικές αναζητήσεις και άλλα περιστατικά στην περιοχή σας.

Τα Golden Crops είναι η καλύτερη ανταμοιβή για το Fall Event. Μπορείτε να αγοράσετε κιτ αναβάθμισης για να το ανεβάσετε στο επίπεδο 9. Αυτά είναι μεγάλα βραβεία. Αυτό θα σας δώσει ευτυχία και πληθυσμό αυτόματα. Οι αναβαθμίσεις σάς επιτρέπουν να προσθέτετε νομίσματα και να σφυρηλατείτε πόντους, καθώς και άλλα χρήσιμα αντικείμενα.

Αυτή η σελίδα wiki περιέχει όλες τις τεχνικές πληροφορίες σχετικά με το συμβάν .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.