Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Urban Rivals: PC, Facebook, iPhone και Android!

Το Urban Rivals είναι το πιο δημοφιλές παιχνίδι στρατηγικής και συλλογής καρτών.

Με περισσότερους από 20 εκατομμύρια παίχτες σε ολόκληρο τον κόσμο, το Urban Rivals έχει σημειώσει ήδη μια τεράστια επιτυχία στην ηλεκτρονική του μορφή (www.urban-rivals.com) αλλα και στο iOS ( περισσότερα από 1 εκατομμύρια downloads)

Με την έναρξη λειτουργίας του Urban Rivals και στο Android που έγινε τον Φεβρουάριο, έχει πλέον μια αξιοζήλευτη συλλογή μέσων στα οποία μπορείς να συμμετέχεις στο παιχνιδι!

Η νέα έκδοση android προσφέρει και τις δύο λειτουργίες solo και multiplayer , όπως και ένα νέο πιο φιλικό περιβάλλον το οποίο κάνει ακόμη πιο εύκολη την διαχείριση της συλλογής καρτών. Οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν μέσα από περισσότερους από 700 χαρακτήρες προκειμένου να συνθέσουν τα deck τους.Δίνοντας συνεχείς μάχες, οι παίχτες, μπορούν να εξελίξουν τους χαρακτήρες τους, να ξεκλειδώσουν νέες δυνάμεις και γραφικά χαρακτηριστικά.Η έκδοση android υποστηρίζεται σε 13 γλώσσες και είναι συμβατή με όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν την έκδοση android 2.2 και τις πιο πρόσφατες απο αυτή εκδόσεις.

 

 

Με το Urban Rivals να υπάρχει στις περισσότερες κινητές συσκευές, πλέον δεν έχετε καμία δικαιολογία να χάσετε τουρνουά και μάχες!

Σχετικά άρθρα

Travian: Ξεκινάει αύριο ο server gr4!

Ο server gr4 θα κάνει επανεκκίνηση στις 29.04.2011 και ώρα Ελλάδος 07:00 στην έκδοση Τ4. Προεγγραφές γίνονται ήδη από τις 27.04.2011!  Προλάβετε να εγγραφείτε από την αρχή, ώστε να έχετε πλεονέκτημα απέναντι στους άλλους που θα ξεκινήσουν αργότερα! Ο server θα τρέχει την νέα έκδοση του Travian T4! Παίξε τώρα Travian στον server gr4 (T4)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.