Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Total War Rome 2 – Ο Αννίβας στις Άλπεις (video)!

Ο Αννίβας στις Άλπεις

Ο μεγαλύτερος εχθρός της Ρώμης και ένα από τα μεγαλύτερα φαινόμενα της στρατιωτικής ιστορίας, ο Αννίβας έφτασε να κατακτήσει το μεγαλύτερο μέρος της Ιταλικής Χερσονήσου κατά τη διάρκεια των πολέμων του με τη Ρώμη αλλά πριν το κάνει αυτό είχε κατορθώσει το ακατόρθωτο. Σε ένα από τα μεγαλύτερα ρίσκα της ιστορίας, κατάφερε να μπει στη Ρωμαϊκή επικράτεια από την πιο απρόσμενη κατεύθυνση.

Αυτό το νέο trailer χρησιμοποιεί το τεράστιο κατόρθωμα του Αννίβα για να δείξει τους τρόπους με τους οποίους οι έξυπνοι παίκτες μπορούν να εξαπατήσουν τους αντιπάλους τους στο στρατηγικό χάρτη. Με αυτή την ευκαιρία δείχνουμε λίγο και τα πανέμορφα τοπία και την ποικιλία του χάρτη αυτού.

hanibal (1) hanibal (2)

Ο Αννίβας στις Άλπεις λοιπόν! Θα τον αντιμετωπίσετε ή θα είστε μαζί του;

Το Total War Rome 2 μπορείτε να το προπαραγγείλετε στα Public (θα κυκλοφορήσει για PC στις 3 Σεπτεμβρίου):

Σχετικά άρθρα

Grepolis 2.09 changelog

Στις  16  Αυγούστου ο κόσμος “Ρο” ενημερώθηκε στην έκδοση 2.09 του Grepolis 2 ενω οι υπόλοιποι servers ενημερώθηκαν την επομένη στις 17 Αυγούστου. Features/Αλλαγές:

Shakes & Fidget: Η ενημέρωση του Φρουρίου κυκλοφόρησε!

Κυκλοφόρησε η εκτενής επέκταση που περιλαμβάνει το Φρούριο, ένα νέο μπουντρούμι και ένα μίνι παιχνίδι. Πριν από λίγες ημέρες, η Playa Games ενημέρωσε το παιχνίδι MMORPG Shakes & Fidget, ώστε να περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη συνιστώσα στρατηγικής. Με τη δημιουργία και την επέκταση του Φρουρίου, οι πάνω από 50 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι φίλοι του RPG έχουν τη […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.