Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Seafight Codes : Δωρεάν Χάρτης!

seafight codes

Στα Παιχνίδια Στρατηγικής συνεχίζουμε να σας ενημερώνουμε για δωρεάν Seafight codes! Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου με τον παρακάτω κωδικό θα κερδίσετε έναν δωρεάν Taurus bonus map. Δείτε πώς θα κερδίσετε τον free χάρτη!

Αρκεί απλά να πάτε στον λογαριασμό σας και να κλικάρετε στο “Market Cove”. Επιλέξτε “redeem voucher” (εξαργύρωση κουπονιού) και εισάγετε τον κωδικό:

TAURUS2013

Όταν επισκεφθείτε το Logbook σας θα δείτε τον Free Taurus Bonus Map που επάξια κερδίσατε, να έχει περαστεί στον λογαριασμό σας! Προσοχή, ο κωδικός είναι έγκυρος μόνο μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Επίσης όπως είναι αναμενόμενο, μπορείτε να ενεργοποιήσετε  μόνο έναν κωδικό σε κάθε λογαριασμό σας.

Μείνετε συντονισμένοι και δεσμευόμαστε ότι θα σας ενημερώνουμε για όλους τους νέους seafight codes που κυκλοφορούν!

Σχετικά άρθρα

Wrath of Sparta Total War

Έρχεται το Campaign Pack Wrath of Sparta στο Total War! O Πελοποννησιακός πόλεμος τα είχε όλα, όσον αφορά τον πόλεμο. Σχεδόν όλα, εκτός από εργαλεία πολιορκίας. Είχε ονομαστούς και μεγάλους ήρωες, ειδικούς της ιστορίας, πισώπλατα πολιτικά μαχαιρώματα και καλά οχυρωμένες πόλεις. Σήμερα σας δείχνουμε τον χάρτη του επερχόμενου expansion!

company of heroes 2 multiplayer mode

Company of Heroes 2: Ανάλυση της Single-Player Campaign

Το Company of Heroes 2, το παιχνίδι στρατηγικής με την υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία επιστρέφει στο Ανατολικό Μέτωπο στις 25 Ιουνίου. Στην παρουσίαση που ακολουθεί θα πάρετε μια πρώτη γεύση των στοιχείων της υπόθεσης του Single Player Campaign ενώ ακολουθεί ανάλυση των 8 πρώτων αποστολών. Να υπενθυμίσουμε ότι στο παιχνίδι υπάρχουν και συνεργατικές co-op ιστορικές αποστολές […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.