Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Khan Wars 5 – Το μέλλον

To Khan Wars 5 ανακοινώθηκε επίσημα. Έρχεται με μια αναναεωμένη οπτική, η πέμπτη έκδοση του διάσημου βραβευμένου παιχνιδιού της  θα μας προσφέρει νέα mechanics και θα τελειοποιήσει ήδη υπάρχοντα στοιχεία του gameplay, σε μια προσπάθεια να κερδίσει τις καρδιές τόσο των βεταράνων αλλά και νέων παιχτών.

Το παιχνίδι θα προσφέρει έναν νέο σχεδιασμό, χωρίς να αλλάζει τις θέσεις των στοιχείων και των κουμπιών περιήγησης σε σχέση με το τωρινό interface. Οι βετεράνοι παίχτες δεν θα δυσκολευθούν να χρησιμοποιήσουν το νέο interface, αλλά και οι νέοι στο παιχνίδι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να το μάθουν και να το συνηθίσουν όσον αφορά τις βασικές του λειτουργίες, καθώς υπάρχει ανανεωμένος advisor και quests.

 

 

Οι Ιππότες έχουν ρυθμιστεί ώστε να εξυπηρετούν πιο σημαντικούς ρόλους στις μάχες και στην ανάπτυξη της πόλης. Τα skills τους της μάχης, θα έχουν ορατές συνέπειες στα πεδία των μαχών και τα αντικείμενα που βρίσκουν θα βελτιώνουν σημαντικά τις πιιθανότητες για νίκη. Η δυνατότητα να τους στέλνουμε σε στρατόπεδα, θα ενισχύσει την χρησιμότητά τους και θα τους καταστήσει αναπόσπαστο κομμάτι από τις πολεμικές μας προετοιμασίες.

Για αρκετό καιρό τώρα, αρκετοί παίχτες ήταν δυσαρεστημένοι με τα κάστρα των φαντασμάτων και τον τρόπο που λειτουργούσαν στο παιχνίδι. Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι στο Khan Wars 5 θα υπάρχει ένα νέο feature που θα βασίζεται στο PvP, στο clan play και στην συντονισμένη δράση. Μείνετε συντονισμένμοι καθώς όλο και περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλύπτονται όσο πλησάζουμε στο release!

Σχετικά άρθρα

Έρχεται η Ελληνική έκδοση του League of Legends!

H Riot Games ανακοίνωσε ότι όπου ναναι καταφθάνει η Ελληνική έκδση του  League of Legends  – μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση σχετικά με το Open Beta! Η Ελληνική έκδοση θα περιλαμβάνει ένα εντελώς εξξελληνισμένο website και forum, με υποστήριξη στα Ελληνικά από την ομάδα της Riot. Όλα τα voice-overs και game texts θα είναι επίσης εξελληνισμένα! […]

3η Πανελλήνια Συνάντηση Παικτών World Of Warcraft

Με την ευκαιρία του νέου expansion του μεγαλύτερου MMORPG στον κόσμο “WORLD OF WARCRAFT”: το ‘Warlords of Draenor’, διοργανώνεται και πάλι μετά από 4 χρόνια μια Πανελλήνια συνάντηση παικτών WoW και φίλων του online gaming το Σάββατο 8 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 στο bar-club EXCALIBUR-AVALON στο Ψυρρή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.