Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Ikariam Android App

ikariam android app

Την Πέμπτη στις 11 Ιουλίου 2013 κυκλοφόρησε το Ikariam Android App για το Ikariam Mobile και είναι πλέον διαθέσιμο για όλους στο Google Play store!

ikariam-android-logo

Κατέβασε το Ikariam Android app εδώ!

Οι εγκρίσεις στο Android είναι πάντα αρκετά γρηγορότερες και η GameForge δεν κρατάει τους χρήστες σε αναμονή παραπάνω. Η εφαρμογή Ikariam για το iOS θα ανέβει μόλις περάσει το review της Apple. Ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των χρηστών το app περιέχει τις βασικότερες και σημαντικότερες λειτουργίες για να παίξεις Ikariam. Κάποιες ελλείψεις που υπάρχουν ακόμα, θα καλυφθούν σε επόμενες ενημερώσεις του app στο προσεχές μέλλον.

ikariam-android-1

Αν δεν παίζεις ήδη Ikariam, το Ikariam Android app είναι μια καλή ευκαιρία να το δοκιμάσεις!

 

Σχετικά άρθρα

μάχη τευτοβούργιου δρυμού

Rome Total Hollywood

Είναι δεδομένο ότι όλοι οι fan της στρατηγικής αναμένουν το Rome II Total War. Τα γραφικά του τελευταίου κατά σειρά τίτλου της Creative Assembly, όπως φαίνονται από το μέχρι στιγμής διατεθέν υλικό για την διαφημιστική προώθηση του, κόβουν την ανάσα. Αλλά ενώ είναι δεδομένο ότι στο καθαρά τεχνικό κομμάτι κάθε νέος τίτλος θα είναι καλύτερος […]

grepolis xmas 2015

Ο Xριστουγεννιάτικος Τροχός της Τύχης στο Grepolis

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και είναι η ευκαιρία σου για δωρεάν αντικείμενα στο Grepolis. Επισκέψου το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο στα πλαίσια της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης του Grepolis και κέρδισε αναρίθμητες αμοιβές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.