Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Κυκλοφόρησε το Grepolis iOS Toolbox!

Είσαι fan του Grepolis; Έχεις iPhone; Θα ήθελες να κυβερνάς την αυτοκρατορία σου από όπου και να βρίσκεσαι; Είσαι πολύ τυχερός, γιατί μόλις κυκλοφόρησε το κατάλληλο εργαλείο για εσένα! Από εδώ και πέρα θα μπορείς να βρεις το Grepolis iOS Toolbox στο App Store της Apple.

Mε το εργαλείο αυτό θα μπορείς να προσπελάσεις τις κύριες λειτουργίες του παιχνιδιού από το κινητό σου και να ελέγχεις κατάλληλα όλα τα θέματα που προκύπτουν, ακόμα και όταν είσαι στον δρόμο.

harbour_en1

 

Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι τα push notifications. Θα ενημερώνεσαι με μηνύματα για εισερχόμενες επιθέσεις και έτσι θα έχεις την δυνατότητα να αντιδράσεις άμεσα, τέρμα οι δυσάρεστες εκπλήξεις. Και εφόσον αποκρούσεις μια επίθεση μην αρχίσεις τους πανηγυρισμούς μέσα στο μετρό, ο γείτονάς σου στο βαγόνι μπορεί να παρεξηγηθεί!

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει και το Grepolis Toolbox για Android συσκευές.

Τα λέμε online!

Σχετικά άρθρα

Travian Tournament

Travian Tournament 2013

Δεν έχεις μπει ακόμα στο Travian Tournament; Θα πρέπει να βιαστείς, γιατί απομένουν ακόμα μόλις 5 ημέρες μέχρι να κλείσουν οι πύλες! Επιστράτευσε όλες τις στρατηγικές σου ικανότητες για να κερδίσεις τις δύσκολες μάχες που σε περιμένουν! Αν τα καταφέρεις, θα γίνεις μέλος του Travian Hall of Fame! Μπες τώρα στο http://tournament2013.travian.com/ Όλη η λίστα με τους […]

Οι Λύκοι ξέφυγαν στο Metin2

Το Metin2, το θρυλικό MMO δράσης στην Ανατολή, κάνει πραγματικότητα τους αρχαίους θρύλους. Στη μάχη ενάντια στους λίθους Metin ο λαός των τριών βασιλείων αποκτάει ενισχύσεις. Οι Λυκανοί, μισοί άνθρωποι και μισοί λύκοι, συμμετέχουν πλέον στις διενέξεις με την σκοτεινή απειλή που έχει εισβάλει στην χώρα.

1 Comment

  1. HI,I’VE ALLREADY INSTALL THE APP,EVERYTHING WORKS JUST FINE,EXCEPT THAT I DON’T GET THE NOTIFICATIONS FOR THE INCOMING ATTACKS.DOES ANYBODY KNOWS HOW THAT WORKS?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.