Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Grepolis Toolbox για Android!

Σκεφτείτε ότι είστε σε ένα λεωφορείο και ουσιαστικά χάνετε τον χρόνο σας, περιμένοντας να φτάσετε στην δουλειά ή στο σχολείο και δεν ξέρετε πώς να “σκοτώσετε” την ώρα σας. Ή ότι είστε σε ένα βαρετό μάθημα και δεν την παλεύετε, ενώ ξέρετε ότι την ίδια ακριβώς στιγμή τα στρατεύματά σας στο Grepolis μάχονται για την επιβίωσή σας! Τα παραπάνω σας θυμίζουν κάτι; Αν έχετε κοντά σας το κινητό σας τηλέφωνο, απλά ανοίξτε τον browser σας και οδηγήστε τον στρατό σας στην νίκη χρσιμοποιώντας την mobile έκδοση του Grepolis. Αλλά τι κάνετε όταν κάπιοιος σας επιτίθεται απροσδόκητα ενώ είστε εν κινήσει στον δρόμο;

Κατέφτασε η βοήθεια στο Android κινητό σας! Απλά κατεβάστε το Grepolis Toolbox δωρεάν από το Google Play Store!

 

Ανάμεσα σε άλλα στοιχεία, το app έχει push notifications με alerts για εισερχόμενες επιθέσεις, όπως και επιλογές για το εμπόριο και την επέκταση. Το Grepolis Toolbox είναι ένας προάγγελος των πλήρων εκδόσεων που θα ακολουθήσουν για iOS και Android, τα οποία θα περιλαμβάνουν πλήρη πρόσβαση και στα forums του παιχνιδιού!

Κατεβάστε έυκολα το app, φωτογραφίζοντας με το κινητό σας το παρακάτω 2D QR barcode!

Σχετικά άρθρα

grepolis zeus

To soundtrack του Δία στο Grepolis

H InnoGames κυκλοφόρησε στο YouTube ένα video με το soundtrack του Δία για το Grepolis! To soundtrack θα ενσωματωθεί σύντομα στο παιχνίδι. Το ακούσαμε και φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα δημιουργία, αν και έχει περισσότερο σχέση με λατινογενή πράγματα και όχι με την Αρχαία Ελλάδα! Ακούστε το και αφήστε την γνώμη σας με ένα σχόλιο, μας ενδιαφέρει!

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.