Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Grepolis Event Χριστουγέννων!

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Grepolis είναι έτοιμο! Από την 1η έως την 31η Δεκεμβρίου, η Θεά της Τύχης θα επισκεφτεί το Grepolis για να γιορτάσει μαζί σου τα Χριστούγεννα με το Grepolis Event Χριστουγέννων. Ανέβα στο βουνό και βρες το ιερό δέντρο, προσευχήσου καθημερινά σε αυτήν και θα ανταμειφθείς πλουσιοπάροχα!

Xmas_2013

Γύρνα τον τροχό

Γύρνα κάθε μέρα τον Τροχό της Τύχης στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Με λίγη τύχη, μπορείς να κερδίσεις εκπληκτικά δώρα, όπως μονάδες, μπόνους αμυνόμενου, επιδράσεις ξορκιών, επιπλέον πληθυσμό ή θραύσματα.

Christmas2013_2

Σύλλεξε θραύσματα

Με κάθε γύρισμα του Τροχού θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις ένα ειδικό θραύσμα. Όταν συλλέξεις πέντε θραύσματα, θα μπορείς να στρατολογήσεις όλους τους συμβούλους δωρεάν για εφτά ημέρες!
Συνδέσου τώρα και κέρδισε την εύνοια της Θεάς της Τύχης!

Christmas2013_logo_gr

Η ομάδα του Grepolis σού εύχεται καλά Χριστούγεννα και ένα καλό ξεκίνημα στο νέο έτος!

Περισσότερες πληροφορίες στο Grepolis Wiki.

Σχετικά άρθρα

Nέα επισκόπηση πόλης Grepolis σε πλήρη οθόνη

Σήμερα σας παρέχουμε μια επισκόπηση για μια επερχόμενη αλλαγή στο Grepolis, την επισκόπηση πλήρους οθόνης της πόλης μας (Fullscreen  Town Overview). Μπορεί να αναρωτιέστε τι χρειάζεται αυτό και το βάζει η ομάδα του Grepolis στο παιχνίδι. Είναι απλό: από καιρό σε καιρό πρέπει να βελτιώνουν το παιχνίδι για να παρέχουν στους νέους παίχτες μια νέα […]

Αναβάθμιση gr2, gr3, gr4, grx servers – Travian

Όπως ανακοινώθηκε από τον υπέυθυνο του παιχνιδιού, θα γίνει αναβάθμιση σε όλους τους Τ4 servers (gr2, gr3, gr4, grx)  του Travian στις 10.04.2012 και ώρα Ελλάδος περίπου 17:00. Κατά την αναβάθμιση, μπορεί οι server να μην είναι προσβάσιμοι για 30 με 60 λεπτά. Διαβάστε περισσότερα για το τι περιέχει η αναβάθμιση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.