Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Grepolis Event Χριστουγέννων!

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Grepolis είναι έτοιμο! Από την 1η έως την 31η Δεκεμβρίου, η Θεά της Τύχης θα επισκεφτεί το Grepolis για να γιορτάσει μαζί σου τα Χριστούγεννα με το Grepolis Event Χριστουγέννων. Ανέβα στο βουνό και βρες το ιερό δέντρο, προσευχήσου καθημερινά σε αυτήν και θα ανταμειφθείς πλουσιοπάροχα!

Xmas_2013

Γύρνα τον τροχό

Γύρνα κάθε μέρα τον Τροχό της Τύχης στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Με λίγη τύχη, μπορείς να κερδίσεις εκπληκτικά δώρα, όπως μονάδες, μπόνους αμυνόμενου, επιδράσεις ξορκιών, επιπλέον πληθυσμό ή θραύσματα.

Christmas2013_2

Σύλλεξε θραύσματα

Με κάθε γύρισμα του Τροχού θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις ένα ειδικό θραύσμα. Όταν συλλέξεις πέντε θραύσματα, θα μπορείς να στρατολογήσεις όλους τους συμβούλους δωρεάν για εφτά ημέρες!
Συνδέσου τώρα και κέρδισε την εύνοια της Θεάς της Τύχης!

Christmas2013_logo_gr

Η ομάδα του Grepolis σού εύχεται καλά Χριστούγεννα και ένα καλό ξεκίνημα στο νέο έτος!

Περισσότερες πληροφορίες στο Grepolis Wiki.

Σχετικά άρθρα

grepolis xmas 2015

Ο Xριστουγεννιάτικος Τροχός της Τύχης στο Grepolis

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και είναι η ευκαιρία σου για δωρεάν αντικείμενα στο Grepolis. Επισκέψου το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο στα πλαίσια της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης του Grepolis και κέρδισε αναρίθμητες αμοιβές.

Kleopatra campaign

Total War Rome 2 – Κλεοπάτρα (video)

Στο σημερινό video του Total War Rome 2, βλέπουμε την Κλεοπάτρα να διηγείται την ιστορία της μέσα στο παιχνίδι. Η θρυλική βασίλισσα που ήταν η τελευταία της δυναστείας των Πτολεμαίων, αναγκάστηκε ακόμα και να γίνει ερωμένη 2 Ρωμαίων ηγετών για να γλυτώσει την αυτοκρατορία της.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.