Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Έρχεται το Grepolis σε iPhone και Android!

Φανταστικά νέα για όλους τους οπαδούς του δημοφιλούς παιχνιδιού στρατηγικής Grepolis, που διαδραματίζεται στην Αρχαία Ελλάδα! Πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμο ένα Grepolis Toolbox για όλα τα Android smartphones. Επιπλέον, οι προγραμματιστές του παιχνιδιού εργάζονται σκληρά πάνω στην ανάπτυξη πλήρων εφαρμογώνγια Android και iOS. Συνεπώς, λίγο αργότερα, θα μπορούμε να παίξουμε Grepolis στο iPhone / iPad καθώς και σε όλες τις συσκευές Android.

Μείνετε συντονισμένοι στο paixnidia-stratigikis.gr είτε κάνοντάς μας follow σε Facebook/Twitter/Google+ , είτε κάνοντας μια εγγραφή στο Newsletter μας, για να σας ενημερώνουμε μόνο για ενδιαφέροντα πράγματα για Strategy Gamers!

 

Σχετικά άρθρα

forge of empires museum

H Βιομηχανική Εποχή ξημερώνει στο Forge of Empires!

Τα φουγάρα αρχίζουν να καπνίζουν, οι σιδηρόδρομοι μπαίνουν σε τροχιά – η Βιομηχανική Εποχή ξημερώνει στο Forge of Empires! Κυκλοφορούσε ως φήμη για κάποιον καιρό αλλά πλέον είναι επίσημο: η επόμενη περίοδος θα μας οδηγήσει στην Βιομηχανική Επανάσταση. Για πρώτη φορά μπορούμε να δούμε κάποια από τα κτήρια αυτής της περιόδου, είναι στα αλήθεια εντυπωσιακά!

Forge of Empires Winter Event

Το τέλος του έτους πλησιάζει και το Forge of Empires Winter Event μας χαρίζει υπέροχα δώρα, ειδικές ανταμοιβές και μια σειρά από  Holiday Season quests από την 1η Δεκέμβρη έως 5 Ιανουραίου του 2015!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.