Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Google Chromecast : Browser Games στην τηλεόραση;

chromecast

Η Google ανακοίνωσε στα τέλη Ιουλίου το Google  Chromecast, ένα στικάκι που μπαίνει στο HDMI της τηλεόρασης και έχει Wifi, το οποίο μπορεί να φέρει την επανάσταση για τα browser games (και τα mobile games) στο καθιστικό μας!

Το Chromecast μπαίνει στην θύρα HDMI της τηλεόρασής μας και μας επιτρέπει να στείλουμε περιεχόμενο από συσκευές Android και iOS στην TV μέσω wifi, ενώ επιπλέον υποστηρίζει τα laptop Chromebooks και τον Chrome web browser για Mac και Windows.

chromecast

Η συσκευή που συνδέεται στο Chromecast, ελέγχει οτιδήποτε βλέπουμε στην τηλεόρασή μας. Το Chromecast κοστίζει 35$ (τιμή εξαιρετικά ανταγωνιστική για αυτό που κάνει) και είναι διαθέσιμο προς το παρόν από το Play Store και από το Amazon. Δυστυχώς το Google Play Store δεν πουλάει ακόμα συσκευές στην Ελλάδα και θα πρέπει να περιμένουμε κάποιο κατάστημα να τις φέρει, ή … τον θείο από Αμερική. Αυτό που μένει να δούμε είναι πόσο καλά θα υποστηρίζονται τα browser games μέσω Chrome > Chromecast στην τηλεόραση και αν θα έχουν προβλήματα με lag κοκ.

Δείτε το φοβερό βιντεάκι παρουσίασης του Google Chromecast, το οποίο (σε όλο τον κόσμο), έχει ως soundtrack το διάσημο συρτάκι του Ζορμπά!

Περισσότερα για το Chromecast στο επίσημο site του:

http://www.google.com/intl/en/chrome/devices/chromecast/

 

 

Σχετικά άρθρα

Grepolis: Ανανέωση στο mode διακοπών

To νέο σύστημα διακοπών εφαρμόζεται από σήμερα στο Grepolis 2. Οι παίχτες εξακολουθούν να έχουν 42 μέρες κάθε χρόνο ως συνήθως, αλλά πλέον θα λαμβάνουν νέες ημέρες διακοπών ακριβώς έναν χρόνο μετά την εγγραφή τους (αυτό δεν ισχύει για μέρες διακοπών που ο χρήστης αγοράζει)

To ελληνικό site του travian

Travian: επανεκκίνηση gr2 – 12.09.2011

Αγαπητοί παίκτες, ένας καινούργιος γύρος για τον server [gr2] θα ξεκινήσει στις 12.09.2011 και ώρα Ελλάδος 07:00 στην έκδοση Τ4. Προεγγραφές θα είναι δυνατές από τις 09.09.2011 και κατά την διάρκεια της ημέρας. Παίξτε Travian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.