Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Forge of Empires – Έκδοση 0.20

forge of empires

Το σύστημα crafting στο Forge of Empires, όπως παραδέχονται και οι ίδιοι οι developers του, είχε τα θεματάκια του! Έπρεπε να κάνεις κλικ σε κάθε ένα κτίριο ξεχωριστά για να μαζέψεις τις πρώτες ύλες σου, αρκετά βαρετό έτσι; Αυτή ήταν και η γνώμη των προγραμματιστών του παιχνιδιού και έτσι ενσωμάτωσαν ένα εντελώς νέο σύστημα στην νέα έκδοση 0.20 .

Τώρα είναι πολύ πιο εύκολο πλέον να μαζέψεις τα υλικά με απλά ένα κλικ. Φοβερό έτσι; Θα εξοικονομούμε πλέον αρκετό χρόνο για τα πιο σημαντικά πράγματα, όπως να δίνουμε επικές μάχες ή να κατακτούμε ολόκληρες επαρχίες.

Forge of Empires Version 0.20

Επιπλέον, αυτό το update περιλαμβάνει έναν τόνο από bug fixes καθώς και κάποια νέα features, για παράδειγμα το σύστημα εμπορίου. Τώρα πλέον είναι δυνατόν να αφήσεις τους άλλους παίχτες να δούνε τι αγαθά χρειάζεσαι και ποια θες να πουλήσεις. Αυτό εμφανίζεται στο προφίλ σου, ώστε να μην χρειάζεται να το γράφεις ο ίδιος με τα χεράκια σου.

 

Το Forge of Empires είναι ακόμα σε beta βέβαια, αλλά όπως βλέπετε οι προγραμματιστές του κάνουν τα πάντα για να το βελτιώνουν!

Σχετικά άρθρα

H Riot Games ανακοίνωσε τα νεότερα στατιστικά του 2012 για το League of Legends

Η Riot Games έχει συγκεντρώσει 70 million εγγεγραμμένα ονόματα στο League of Legends – πάνω από τα διπλά σε σύγκριση με τον Νοέμβριο του 2011. Ο όγκος των μηνιαίων ενεργών παιχτών είναι σχεδόν ο τριπλάσιος του  2011 , φτάνοντας τα 32 εκατομμύρια και 3 εκ ταυτόχρονα ανά ημέρα. Ο συνολικός αριθμός ωρών που παίχτηκαν μέσα […]

Φυλετικές Μάχες: νέο concept Art

Καθώς οι beta κόσμοι του Tribal Wars (Φυλετικές Μάχες στα ελληνικά), τρέχουν ήδη την έκδοση 7.3 Beta, κυκλοφορούν νέα γραφικά από concept arts που θα ενσωματωθούν σε μελλοντικές εκδόσεις. Κλικ στο διαβάστε το υπόλοιπο, για να δείτε ό,τι έχει κυκλοφορήσει ως τώρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.