Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

To Forge of Empires γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια!

Η νίκη του Forge of Empires στην κατηγορία browser games στα Γερμανικά Computer Games Awards συμπίπτει με τα πρώτα γενέθλια του παιχνιδιού και ο λόγος της γιορτής είναι διπλός!

Η εταιρεία θέλοντας να ευχαριστήσει τους παίκτες διοργανώνει ένα special in-game event στο οποίο μπορεί ο καθένας να συμμετάσχει πολύ εύκολα.

Πώς θα γίνει αυτό; Από τις 8 έως τις 21 Μαΐου η γνωστή “Madame Fortuna” θα επισκέπτεται τους παίκτες προσφέροντας μια ολοκαίνουργια σειρά συναρπαστικών άθλων. Οι πιο ικανοί παίκτες θα λάβουν ένα αποκλειστικό κτίριο που θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο χρόνο.

Οι παίκτες που έχουν ήδη ειδικά κτίρια στην κατοχή τους μπορούν να τα αναβαθμίσουν στην Νέα Εποχή κατά τη διάρκεια του event.

Forge-of-Empires-logo

Μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον οι κρυμμένες επιπλέον ειδικές πληροφορίες που θα αποκαλύπτονται κατά τη διάρκεια του event!

Ένα μέντιουμ θα αποκαλύπτει μυστικά από το παρελθόν και το μέλλον βυθίζοντας τους παίκτες με βραβεία και άθλους βαθιά στο Forge of Empires.

Διπλός λόγος για να γιορτάσουμε, διπλός λόγος για να ξεκινήσουμε τώρα το παιχνίδι!

Σχετικά άρθρα

To διάσημο OktoberFest στο Grepolis

To Grepolis γιορτάζει και φέρνει την διάσημη γερμανική γιορτή Oktoberfest, στην Αρχαία Ελλάδα! Η γιορτή αρχίζει στις 24 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως την 1η Οκτωβρίου. Για να συμμετέχουν στην γιορτή, οι παίχτες θα πρέπει να εξασφαλίσουν ότι θα υπάρχει συνεχώς αρκετή μπύρα για τους κατοίκους της πόλης τους!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.