Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Forge of Empires – 5 εκατομμύρια παίχτες

forge of empires 5 million players

Το Forge of Empires έφτασε το 1 εκατομμύριο παίχτες μόλις 8 βδομάδες μετά την κυκλοφορία του, με τους δημιουργούς του να είναι εντελώς εκστασιασμένοι! Τώρα, 6 μήνες μετά την κυκλοφορία του, το παιχνίδι έφτασε τους 5 εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίχτες και οι άνθρωποι στην Innogames έχουν μείνει άφωνοι!

“Αυτό έγινε χάρη σε όλους εσάς”, λέει η ανακοίνωση της εταιρείας στο blog της. “Είστε ο λόγος που δουλεύουμε τόσο σκληρά πάνω στο παιχνίδι και είμαστε πολύ χαρούμενοι που απολαμβάνετε το παιχνίδι όσο και εμείς! Επίσης λατρεύουμε το γεγονός ότι το παιχνίδι έχει διεθνή επιτυχία”. Πιο συγκεκριμένα, έχει 650.000 παίχτες στην Βραζιλία και 500.000 στην Γαλλία ανάμεσα στα άλλα.

Το σημαντικό είναι ότι το παιχνίδι συνεχώς βελτιώνεται με τις υποδείξεις των παιχτών του. Τι επιφυλάσσει το μέλλον για το Forge of Empires; Οι προγραμματιστές δουλεύουν σκληρά για να διορθώσουν όλα τα bugs, αλλά και να δημιουργήσουν καινούριο περιεχόμενο για το παιχνίδι. Για παράδειγμα, σύντομα θα εισαχθούν τα Great Buildings μέσα στο παιχνίδι, που θα ενισχύσει το νόημα των guilds.

Επιπλέον, στις αρχές του 2013, η  Βιομηχανική Εποχή έρχεται με πολλά νέα κτήρια, μονάδες και τεχνολογίες. Και υπάρχουν πολλά ακόμα περισσότερα που ακολουθούν!

Τα λέμε στο πεδίο της μάχης!

Σχετικά άρθρα

goodgame big farm

Goodgame Big Farm : 10 εκατομμύρια παίχτες σε 6 μήνες!

Το browser game Goodgame Big Farm   κυκλοφόρησε μόλις το φθινόπωρο του 2012 και έφερε την δικιά του οπτική γωνία στην κατηγορία των free farm games. Αντί να ασχολείται με την διαχείριση μικροπραγμάτων και ένα σωρό ανούσια κλικς, εστιάζει στην στρατηγική, μια συνεπή εξέλιξη της ιστορίας (σενάριο) και τον ανταγωνισμό, είτε single player είτε με άλλους […]

Η HiQroup Team και το O-WN game

Η HiQroup Team μας έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση για το νέο της παιχνίδι στρατηγικής, την οποία και δημοσίευουμε: Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το πρώτο μας παιχνίδι εντός των προσεχών εβδομάδων αναμένεται να μπει στην φάση του testing. Το παιχνίδι μας με τίτλο Ο-WN βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ανάπτυξης και εσωτερικού ελέγχου. Οι εγγραφές […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.