Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Προσφορά Drakensang Online: Η Duria χρειάζεται τους ήρωες της! Πάρε τα όπλα σου και αντιμετώπισε τον εχθρό!

drakensagn bloody harvest

Aπό τις 21η μέχρι και τις 28η Νοεμβρίου το Drakensang προσφέρει στους θαρραλέους πολεμιστές μια μεγάλη πρόκληση. Πιστεύεις ότι μπορείς να ξεπεράσεις το ακατόρθωτο; Δείτε αυτή την νέα προσφορά Drakensang.

Στην ειρηνική Dracania εμφανίστηκαν δύο τέρατα που σκορπάνε τον πανικό. Σύμφωνα με φήμες μόνο θαρραλέοι πολεμιστές έχουν πιθανότητες να τα εξοντώσουν. Η βασίλισσα Αντωνία υποσχέθηκε να τιμήσει και να ανταμείψει αυτούς που θα τα καταφέρουν με πολύτιμα δώρα. Μερικά από τα οποία είναι:

drakensang xamaileontasΔέρμα Χαμαιλέοντα:
Προσφέρει καμουφλάζ για στήσιμο ενέδρας στους εχθρούς

 

 

drakensang polytimos lithos Πολύτιμος Λίθος Ανοσίας:
Δίνει +15 στις ανώτατες ζημιές σου και +30 στον βαθμό κρίσιμου στόχου

 

 

drankensang syntrofo Σύντροφο:
Προσφέρει +5 ΠΖ

 

Ρίξε μια ματιά στο μαγαζί και απόκτησε κάποιο από τα ειδικά πακέτα για την γιορτή των Ευχαριστιών, έτσι ώστε να αποκτήσεις σημαντικό προβάδισμα στην μάχη. Διατίθενται σε προνομιακές τιμές με -20% έκπτωση. Εκμεταλευθείτε αυτή την νέα προσφορά Drakensang! Περιέχουν ποικίλες ουσίες, ελιξίρια και πολλά ακόμα απαραίτητα αντικείμενα για μια τόσο απαιτητική μάχη!

Σχετικά άρθρα

ελληνικά κράτη στο total war rome 2

Κάντε Προπαραγγελία του Total War Rome 2 & Πάρτε Δωρεάν τα Ελληνικά Κράτη!

Το Total War Rome 2 κυκλοφορεί στις 3 Σεπτεμβρίου και θα περιέχει από την αρχή τα ελληνικά κράτη της Μακεδονίας και του Πόντου. Όπως όμως έχει ήδη γίνει γνωστό, στο παιχνίδι θα υπάρχουν και άλλα ελληνικά κράτη. Αν μάλιστα κάνετε προπαραγγελία του Total War Rome 2 πριν τις 3 Σεπτεμβρίου, θα μπορέσετε να έχετε playable […]

Total War Rome 2: Caesar in Gaul

Κυκλοφόρησε τo νέο πακέτο DLC για το Total War: Rome II . Ονομάζεται Caesar in Gaul και διαθέτει single player και multiplayer campaign με τους Γαλατικούς πολέμους του Καίσαρα καθώς και προσθήκες στους multiplayer στρατούς Ρωμαίων και Γαλατών στο κανονικό Rome II.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.