Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Drakensang Online Bonus!

Το νεότερο Drakensang Online Bonus έφτασε! Ήρωα της Duria, οι Μάγοι του Κύκλου του Kingshill χρειάζονται την βοήθεια σου. Κάποιος έκλεψε όλα τα αποθέματα Βισκανίου τους! Χωρίς αυτό το υλικό δεν είναι δυνατή η παραγωγή Κρυστάλλων της Αλήθειας! Μάζεψε μέχρι τις 17.09 καθαρό Βισκάνιο στα μπουντρούμια ή κέρδισε το στις μάχες ενάντια άξιων αντιπάλων.


Για τον κόπο σου θα ανταμειφθείς όχι μόνο με πολλά Δρακέντια αλλά και με τον Φίλμπουρ τον Δρακόνιο και τους Κρύσταλλους της Αλήθειας.

Φίλμπουρ ο Δρακόνιος: Ο πιστός σου σύντροφος στις περιπέτειες σου και θα σου δίνει 5% μπόνους στους πόντους ζωής.
Κρύσταλλοι της Αλήθειας: Απόκτησε διαφορετικά πακέτα με αυτούς τους πολύτιμους κρυστάλλους, οι οποίοι σε βοηθάνε να αναγνωρίζεις αντικείμενα.

Σχετικά άρθρα

travian gr1

Travian gr1 επανεκκίνηση!

Ένας καινούργιος γύρος για τον server Travian gr1 θα ξεκινήσει στις 03.07.2013 και ώρα Ελλάδος 07:00 στην έκδοση Τ4.2. Προεγγραφές θα είναι δυνατές από τις 01.07.2013 και κατά την διάρκεια της ημέρας. Οι “Πρεσβείες του Travian gr1 – Server 1” θα μεταφερθούν στο Αρχείο μια μέρα πριν την έναρξη. Καλή διασκέδαση σε όλους.  

Travian gr2 επανεκκίνηση

Ένας καινούργιος γύρος για τον server gr2 του Travian θα ξεκινήσει στις 15.10.2012 και ώρα Ελλάδος 07:00 στην έκδοση Τ4 και φυσικά σαν κανονικής ταχύτητας server. Προεγγραφές θα είναι δυνατές από τις12.10.2012 και κατά την διάρκεια της ημέρας. Οι “Πρεσβείες του Travian – Server 2” θα μεταφερθούν στο Αρχείο μια μέρα πριν την έναρξη. Mε την παραπάνω ανακοίνωση ο διαχειριστής του ελληνικού Travian, προαναγγέλλει  άλλη […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.