Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Company of Heroes 2 Open Beta για όλους!

company of heroes 2 open beta

Μόλις ανακοινώθηκε ότι άνοιξε η Open Beta του Company of Heroes 2, διαθέσιμη για όλους μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Όλοι μπορούμε να δοκιμάσουμε το παιχνίδι και αν το αγοράσουμε όταν κυκλοφορήσει, μπορούμε να συνεχίσουμε την πρόοδο που έχουμε κάνει και να διατηρήσουμε τα Unlocks από την Open Beta στο Full Game!

Αν έχετε ήδη εγκατεστημένο το Steam, αρκεί να κάνετε κλικ εδώ για να εγκαταστήσετε το Company of  Heroes 2. Αν δεν έχετε το Steam, κατεβάστε το από εδώ.

campaign_1 campaign_2

Στην Open Beta έχουν προστεθεί πολλοί νέοι servers, λύθηκαν πολλά από τα προβλήματα που εντοπίστηκαν στην Closed Beta και έγιναν βελτιώσεις συμβατότητας και ταχύτητας στο παιχνίδι. Από την Open Beta αναμένεται να εντοπιστούν και άλλα θέματα, τα οποία θα λυθούν μέχρι την κυκλοφορία του παιχνιδιού με συχνά Patches.

Παίξε και εσύ στην Open Beta του Company of Heroes 2, του παιχνιδιού στρατηγικής με την υψηλότερη βαθμολογία όλων των εποχών!

Σχετικά άρθρα

grepolis 2.37

Grepolis 2.37

Σήμερα Πέμπτη 28/3 αναβαθμίζονται όλοι οι servers στην έκδοση Grepolis 2.37 . Κατά την διάρκεια της αναβάθμισης δεν θα είναι δυνατή η είσοδος στο παιχνίδι.

Grepolis farming update

Είτε είσαι αρχάριος, είτε επαγγελματίας έποικος, το farming των αγροτικών χωριών ενδέχεται να διαρκέσει λίγο παραπάνω, ιδιαίτερα όταν αναπτύσσεται η αυτοκρατορία σου. Τώρα μπορεί να σε βοηθήσει ο σύμβουλος καπετάνιος!΄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.