Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Company of Heroes 2 – Closed Beta – 5 Δωρεάν Keys!

company of heroes 2

Το απόλυτο παιχνίδι στρατηγικής  Company of Heroes 2 επιστρέφει στο ανατολικό μέτωπο!  Η closed beta του άρχισε και τα Παιχνίδια Στρατηγικής εξασφάλισε για τους Strategy Gamers 5 προσκλησεις!
Η πρώτη φάση θα φέρει τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς του Game σε επαφή με τους Developers. Η Beta αυτή τη στιγμή διαθέτει το Multiplayer κομμάτι μαζί με customization του στρατού, καθώς και τα tutorials. Θα γίνουν πολλά patches κατά τη διάρκεια της Beta βέβαια και η κατάσταση λογικά θα αλλάξει.
Παρακάτω θα βρείτε τα 5 Steam keys.

Όποιος χρησιμοποιεί κάποιο, καλό είναι να αφήνει ένα σχόλιο ώστε να μην το δοκιμάζουν και οι επόμενοι!

G0VB2-DPTHI-R0TPM
G0WQM-4DGQ4-9DAQ3
G0YXE-YJ8YT-F8T6Q
G0ZY6-N2TII-5MXMK
G207C-E9JE2-RHXXB

Πιθανόν να ανακοινωθούν περισσότερα και στο ελληνικό page του Company of Heroes: https://www.facebook.com/CompanyOfHeroesGreece

Video:

Σχετικά άρθρα

Το Company of Heroes επιστρέφει στο Δυτικό Μέτωπο

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Company of Heroes 2: The Western Front Armies, της πολυαναμενόμενης συνέχειας του Company of Heroes 2™. To Western Front Armies βρίσκεται στα Ελληνικά καταστήματα με την προτεινόμενη λιανική τιμή των 17,99€ μόνο, είναι stand-alone multiplayer expansion αλλά συνδυάζεται τέλεια με το αρχικό Company of Heroes 2™ και περιλαμβάνει δύο νέους στρατούς, […]

forge of empires logo

Forge of Empires Progressive Era Screenshots

Σήμερα επανερχόμαστε με περισσότερα Progressive Era Screenshots από το εξαιρετικό Forge of Empires! Είτε πρόκειται για αερόπλοια, αυτοκίνητα ή άλλες μοντέρνες τεχνολογίες, η αλλαγή του αιώνα δεν προσφέρει μόνο πάρα πολλά νέα πράγματα για εξερεύνηση αλλά και μια ολοκαίνουρια καμπάνια. Παραθέτουμε λοιπόν κάποια νέα screenshots από την νέα περίοδο!

5 Comments

    1. Από το Steam αν έχουν μείνει ακόμα κωδικοί

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.