Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Call of Gods Κατοικίδια : Νέο feature!

Η συνεχώς αυξανόμενη προσέλευση του κόσμου στους servers του παιχνιδιού και η δημιουργία μίας ελληνικής ηλεκτρονικής κοινότητας μέσα στο παιχνίδι έχει ανεβάσει τον πήχη σε υψηλά επίπεδα καλώντας την ομάδα του Call of Gods να συνεχίσει να προσφέρει υψηλής ποιότητας περιεχόμενο και υπηρεσίες. Για το λόγο αυτό, πρόσφατα ανακοινώθηκε η προσθήκη ενός νέου χαρακτηριστικού στο παιχνίδι το οποίο αλλάζει σε μεγάλο βαθμό το gaming experience του παίκτη, τα «κατοικίδια».

Τα «κατοικίδια» είναι ζωάκια τα οποία όταν αποκτηθούν, συνοδεύουν τους Ήρωές του χαρακτήρα σας, ανεβάζοντας τις ικανότητές τους. Το ενδιαφέρον κομμάτι με τα κατοικίδια είναι η συνεισφορά τους μέσα στα παιχνίδι καθώς δεν πρόκειται για διακοσμητικά στοιχεία. Κάθε παίκτης έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί το κατοικίδιό ή τα κατοικίδιά του με κατάλληλους τρόπους οι οποίοι θα ωφελήσουν τους ήρωές του. Μπορεί για παράδειγμα να εξελίξει συγκεκριμένες ικανότητές του, να ανεβάζει το επίπεδό του ακόμα και να το αφήσει ελεύθερο σε περίπτωση που διαπιστώσει ότι δεν ωφελεί τους ήρωές του πια.

Screenshot_3

Για να μπορέσει ένας παίκτης να αποκτήσει ένα κατοικίδιο θα πρέπει να μεταβεί στο Νησί των Τεράτων. Ο χαρακτήρας του θα πρέπει να είναι τουλάχιστον επιπέδου 60 οπότε, όσοι είστε κάτω από το απαιτούμενο επίπεδο τι περιμένετε… μπείτε στο παιχνίδι και εξελίξτε τον χαρακτήρα σας!

Screenshot_1

Screenshot_5

Στα Λημέρια των Τεράτων θα βρείτε μια σειρά από μπουντρούμια όλων των επιπέδων. Σε αυτά θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε πολλούς εχθρούς αλλά τα drops θα σας δικαιώσουν με…. κάρτες και ψυχές κατοικίδιων!!!

Screenshot_8

Πολύ σύντομα θα προστεθούν επιπλέον νέα χαρακτηριστικά… Μείνετε συνδεδεμένοι στο Call of Gods και απογειώστε την gaming εμπειρία σας!!!

Σχετικά άρθρα

Urban Rivals: PC, Facebook, iPhone και Android!

Το Urban Rivals είναι το πιο δημοφιλές παιχνίδι στρατηγικής και συλλογής καρτών. Με περισσότερους από 20 εκατομμύρια παίχτες σε ολόκληρο τον κόσμο, το Urban Rivals έχει σημειώσει ήδη μια τεράστια επιτυχία στην ηλεκτρονική του μορφή (www.urban-rivals.com) αλλα και στο iOS ( περισσότερα από 1 εκατομμύρια downloads) Με την έναρξη λειτουργίας του Urban Rivals και στο […]

leonidas

O Βασιλιάς Λεωνίδας ήρωας στο νέο Total War!

O Λεωνίδας και οι 300 του, θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι πρωταγωνιστές στον επόμενο τίτλο της δημοφιλούς σειράς στρατηγικής Total War της Creative Assembly. Μετά δηλ. το Total War Rome II που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2013, οι δημιουργοί του παιχνιδιού θα πέσουν με τα μούτρα στην δημιουργία ενός τίτλου που αναμένεται να σπάσει όλα […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.