Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Bonus Κωδικoί Drakensang Online – Tέλος του Beta!

Το  Drakensang Online βγαίνει από το open  beta και κάνει ένα δωράκι σε όσους συμμετείχαν σε αυτό! Μια νέα εποχή ξεκινάει για τους ήρωες του Drakensang Online, μιας και το παιχνίδι βγαίνει πλέον από την ανοικτή δοκιμαστική περίοδο! Όλοι μαζί κατακτήσαμε την Ατλαντίδα, πολεμήσαμε ενάντια στους κατοίκους των βόρειων χωρών, ήρθαμε αντιμέτωποι με ισχυρούς αντιπάλους και ανακαλύψαμε καινούρια ταλέντα και δεξιότητες! Για τον ηρωισμό μας θα βραβευτούμε πλουσιοπάροχα. Αρκεί να βάλουμε τον κωδικό bonus GOODBYEBETA και θα παραλάβεις:

  • 3 ισχυρούς φύλακες των ψυχών
  • 999 ουσίες καταστροφής
  • 1 ευλογία για βιασύνη & 1 για την πανοπλία
  • 200 κρυστάλλους της αλήθειας
  • 4 βόμβες «Μπαααμ!»

O κωδικός ισχύει μέχρι 03.08.2012!

Σχετικά άρθρα

warhammer creative assembly

Συνεργασία Creative Assembly με Games Workshop

Aνακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα  η συνεργασία της Creative Assembly, του δημιουργού δηλαδή της πολυβραβευμένης σειράς Total War, με την Games Workshop, το δημιουργό της σειράς Warhammer και Warhammer 40.000.

Grepolis: Πανικός στον Όλυμπο – Μπόνους χρυσού για σένα!

Δείξε στους θεούς πως γιορτάζονται τα καλύτερα πάρτι Ο Διόνυσος, ο θεός του κρασιού και του χορού, διοργανώνει μία αιθέρια γιορτή στα πολυτελή παλάτια του όρους Ολύμπου. Στα πλαίσια της γιορτινής διάθεσης, οι δώδεκα θεοί αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους φιλικά: Πάρε τώρα το ημερήσιο μπόνους σύνδεσης Εξασφάλισε μόνο για σήμερα και αύριο 200 % σε μπόνους […]

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.