Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Grepolis: Ανανέωση στο mode διακοπών

To νέο σύστημα διακοπών εφαρμόζεται από σήμερα στο Grepolis 2.

Οι παίχτες εξακολουθούν να έχουν 42 μέρες κάθε χρόνο ως συνήθως, αλλά πλέον θα λαμβάνουν νέες ημέρες διακοπών ακριβώς έναν χρόνο μετά την εγγραφή τους (αυτό δεν ισχύει για μέρες διακοπών που ο χρήστης αγοράζει)

Επιπρόσθετα, ο χρήστης πλέον μπορεί να αγοράζει μέρες διακοπών με το premium account. Αρκεί να πάμε στις Ρυθμίσεις > Vacation Mode για να διαβάσουμε λεπτομερώς για το νέο σύστημα και να αγοράσουμε επιπλέον μέρες διακοπών εφόσον τις χρειαζόμαστε.

Υπενθυμίζουμε ότι όταν ενεργοποιούμε το Vacation Mode στον λογαριασμό μας στο Grepolis, γινόμαστε ουσιαστικά άτρωτοι από τις επιθέσεις των αντιπάλων μας!

Σχετικά άρθρα

1000 Likes στο Facebook! Ευχαριστούμε!

Η facebook page των Παιχνιδιών Στρατηγικής, έφτασε σήμερα τα 1000 Likes! Ευχαριστούμε για την επιβράβευση της προσπάθειάς μας και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά! Αν δεν έχεις κάνει ακόμα Like την σελίδα μας στο Facebook, θα την βρεις εδώ: https://www.facebook.com/strategy.games.gr

ikariam android app

Ikariam Android App

Την Πέμπτη στις 11 Ιουλίου 2013 κυκλοφόρησε το Ikariam Android App για το Ikariam Mobile και είναι πλέον διαθέσιμο για όλους στο Google Play store!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.