Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Πώς κάνουμε Crop Kill στο Travian;

Μια πολυ αποτελεσματική μέθοδος να καταστρέψουμε έναν αντίπαλό μας στο Travian, είναι να του κάνουμε Crop Kill (στα ελληνικά να του καταστρέψουμε την σοδειά!)

Στόχος μας, είναι να κάνουμε τον αντίπαλο να έχει αρνητική παραγωγή σιταριού και με τον τρόπο αυτό να μην μπορεί να συντηρήσει καθόλου στρατό, ούτε να χτίσει οποιοδήποτε κτίριο. Ο μόνος τρόπος να ξεφύγει από το Crop Kill, είναι να λάβει ενίσχυση σε ύλες από κάποιον σύμμαχο ή να γκρεμίσει τα κτίριά του!

Για να κάνουμε το Crop Kill στο Travian, πρέπει να καταστρέψουμε όλα τα πεδία σιταριού του αντιπάλου μας, οπως και την αποθήκη σιταριού. Επιπλέον, καλό είναι να καταστρέψουμε και τα εξής κτίρια:

  • Μύλο
  • Φούρνο
  • Αγορά

Την Αγορά την καταστρέφουμε για να μην μπορεί να κάνει NPC εμπόριο και να ανταλάξει άλλες ύλες με σιτάρι.

Συνήθως απαιτούνται 300-500 καταπέλτες για αυτή την επίθεση, ανάλογα και με το μέγεθος του χωριού στόχος. Αφού καθαρίσουμε το χωριό από άμυνες, στέλνουμε καμιά 10αριά κύματα από καταπέλτες. Τα πρώτα 4 κύματα (των 50 καταπελτών) στοχεύουν τα χωράφια. Ακολούθως στοχεύουμε τα υπόλοιπα κτίρια. Αν μπορούμε, στέλνουμε και μικρές επιθέσεις σε τυχόν γειτονικά χωριά που έχει ο αντίπαλος, στοχεύοντας το Κύριο Κτίριο και την Αγορά, για να μην μπορεί να στείλει ύλες από εκεί.

Αν η επίθεση είναι επιτυχημένη, ο αντίπαλος είναι δεμένος χειροπόδαρα με αρνητική παραγωγή σιταριού και μπορούμε κάλλιστα να τον κάνουμε μια ωραιότατη φάρμα!

Σχετικά άρθρα

Ξεκινάει νέος Travian server gr3 στην έκδοση Τ4.4

Ένας καινούργιος γύρος για τον server [gr3] θα ξεκινήσει στις 12.02.2014 και ώρα Ελλάδος 07:00 στην έκδοση Τ4.4 σαν 1x-ταχύτητας server. Προεγγραφές θα είναι δυνατές από τις 10.02.2013 και κατά την διάρκεια της ημέρας. Οι “Πρεσβείες του Travian – Server 3” θα μεταφερθούν στο Αρχείο μια μέρα πριν την έναρξη. Όλα τα νέα στοιχεία της […]

To ελληνικό site του travian

Travian Προσφορά Χρυσού 15.02.2013 – 18.02.2013

Αυτό το Σαββατοκύριακο τρέχει μια νέα προσφορά χρυσού στο Travian,  που μας δίνει 20% περισσότερο χρυσό σε σχέση με τις αρχικές τιμές αγοράς του. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση του παιχνιδιού μπορούμε να αγοράσουμε:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.