Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Παίξε Forge of Empires στο Linux!

forge of empires

Πολλοί αντιμετωπίζουν προβλήματα στο να παίξουν το αγαπημένο μας Forge of Empires σε υπολογιστή με Linux. Προς το παρόν δεν είναι δυνατόν να παίξουμε το παιχνίδι σε Firefox, Opera ή οποιονδήποτε άλλο browser σε σύστημα Linux, εκτός από τον Google Chrome!

Αυτό προκαλείται από το γεγονός ότι ο Flash player 11.3 δεν υποστηρίζεται ακόμα σε συστήματα Linux και αυτό οφείλεται στην υποστήριξη που (δεν) παρέχει η Adobe στο λογισμικό της. Η InnoGames γνωρίζει αυτό το πρόβλημα και προσπαθεί να το αντιμετωπίσει.

Προς το παρόν όμως, ο μόνος τρόπος για να παίξουμε Forge of Empires στο Linux είναι να χρησιμοποιήσουμε τον Google Chrome browser. Ο Chrome περιέχει το Flash 11.3 και επομένως είναι έτοιμος για το Forge of Empires!

Σχετικά άρθρα

Grepolis: Ανανέωση στο mode διακοπών

To νέο σύστημα διακοπών εφαρμόζεται από σήμερα στο Grepolis 2. Οι παίχτες εξακολουθούν να έχουν 42 μέρες κάθε χρόνο ως συνήθως, αλλά πλέον θα λαμβάνουν νέες ημέρες διακοπών ακριβώς έναν χρόνο μετά την εγγραφή τους (αυτό δεν ισχύει για μέρες διακοπών που ο χρήστης αγοράζει)

forge of empires

Leonardo DaVinci event στο Forge of Empires

Καλημέρα Βασιλιάδες και Βασίλισσες, για να μπει με το δεξί ο νέος χρόνος, η ομάδα του Forge of Empires μας ανταμείβει με ένα special event. Ο Leonardo DaVinci θα μας δώσει την δυνατότητα να εκπληρώσουμε κάποιους άθλους, από τις 17 Ιανουαρίου έως και τις 10 Φεβρουαρίου, καθώς κουράστηκε από τα ταξίδια του και θα ξεκλέψει λίγο […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.