Tribal Wars 2

tribal wars 2 logo

To Tribal Wars 2  είναι ένα μεσαιωνικό MMO στρατηγικής, βασισμένο στο κλασσικό Tribal Wars. Εντυπωσιάζει με τα γραφικά του και τις βελτιώσεις στο interface σε σχέση με τον προκάτοχό του, καθώς και μια ποικιλία από νέα χαρακτηριστικά. Σαν δωρεάν online strategy game, παίζεται απευθείας στον browser σε ένα περιβάλλον PvP. Ο παίχτης είναι ο άρχοντας ενός κάστρου σε μια ύπαιθρο που μαστίζεται από τον πόλεμο. Για να διασφαλίσει την επιβίωσή του πρέπει να επεκτείνει σταθερά το βασίλειό του, να αμύνεται απέναντι στις ορδές των εχθρών και να σχηματίζει φιλικές συμμαχίες.

tribal wars 2tribal wars 2

Το Tribal Wars 2 είναι ένας πολυαναμενόμενος τίτλος από την κοινότητα των gamers, πάνω από 300.000 παίχτες είχαν ήδη κάνει προεγγραφή για το παιχνίδι πριν κυκλοφορήσει. To παιχνίδι ήταν υπό ανάπτυξη από την Innogames για αρκετό καιρό τώρα και μπήκε σε φάση public testing προς το τέλος του Ιουνίου του 2014.

tribal wars 2

Ξεκινώντας, έχεις ευτυχώς έναν ταπεινό υπηρέτη να σε συμβουλεύει και να σε καθοδηγεί ώστε να μάθεις το παιχνίδι. Το tutorial ευτυχώς δνε διαρκεί πολύ, αλλά σου δίνονται ορισμένοι άθλοι για να μάθεις τον τρόπο να γίνεις πετυχημένος στο παιχνίδι. Είναι εύκολοι άθλοι που κυρίως έχουν σαν στόχο να κάνεις κάποια level up στα κτίριά σου. Το Tribal Wars 2 είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής πραγματικού χρόνου, που σήμαίνει ότι το να χτίσεις κτίρια, στρατό και να τα ανεβάσεις επίπεδα, κοστίζει πραγματικό χρόνο και χρειάζεται υπομονή.

tribal wars 2tribal wars 2

Η ιδέα του παιχνιδιού είναι απλή, όλοι ξεκινάνε σε έναν τεράστιο χάρτη και τους δίνεται ένα μικρό βασίλειο. Αυτό αποτελείται από ένα κάστρο και ένα εξωτερικό τείχος. Οι άρχοντες μπορούν να χτίσουν μεσα και έξω από το τείχος και πρέπει να προστατεύουν τα κρίσιμα κτίρια για να βάλουν τις βάσεις για μια επιβλητική αυτοκρατορία. Υπάρχουν τα views του χωριού και του βασιλείου, όπου θα βούμε όλα τα κτίρια που θα μας γεμίζουν με πρώτες ύλες, το στρατόπεδο για να εκπαιδεύσουμε στρατό και όλες τις υπόλοιπες υποδομές. Ευτυχώς το interface είναι όμορφο και ευχάριστο στο μάτι.

tribal wars 2tribal wars 2

Στην αρχή σου δίνεται μια περίοδος χάριτος στην οποία δεν μπορούν να σου επιτεθούν, ώστε να έχεις την ευκαιρία να εξοικειωθείς με το παιχνίδι και να μάθεις τα βασικά κατατόπια. Αρχικά θα την πέφτεις σε αδύναμους NPC επαναστάτες για να κερδίσεις πρώτες ύλες και να αναπτυχθείς λίγο, αλλά σταδιακά θα σου ανοίξει η όρεξη και θα αρχίσεις τις επιθέσεις και σε άλλους παίχτες του παιχνιδιού.

Αρχικά, οι παίχτες που επιτίθενται σε καλά οχυρωμένους αντιπάλους, θα χρησιμοποιούν το σύστημα κατασκοπείας ώστε να λάβουν πληροφορίες για τις οχυρώσεις και τα στρατεύματα του αμυνόμενου. Χρειάζονται πολύ προσεχτικά βήματα και το παιχνίδι απαιτεί πολύ βαθιά στρατηγική, αλλιώς κινδυνεύεις να καταστραφείς.

tribal wars 2tribal wars 2

Όπως πολλά αλλα παιχνίδια στρατηγικής πραγματικού χρόνου, το Tribal Wars 2 ξεκινάει αργά και αυτό είναι μάλλον καλό καθως σου δίνει τον χρόνο να το μάθεις. Ευτυχώς αυτή η αργή εκκίνηση αποκτά ορμή χιονοστιβάδας στην συνέχεια, όσο περισσότερο παίζεις και το αποτέλεσμα είναι πολύ ικανοποιητικό.

Συμπερασματικά: το Tribal Wars 2 αξίζει να το δοκιμάσεις!


Screenshots
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.8/10 (57 votes cast)

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Όροι χρήσης | Contact us