Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

GoodGame Poker

Contents

Antonis Pavlou

GoodGame Poker Review


Το κύριο επίκεντρο του Good Game Poker είναι οι casual gamers. Είναι δύσκολο να βαρεθείς δεδομένου ότι ο πάροχος έχει πολλές προσφορές και προσφορές στο παιχνίδ καθιστώντας το ένα αγαπημένο παιχνίδι δεξιοτήτων και ενθουσιασμού. Οι παίκτες παιχνιδιών πόκερ απολαμβάνουν πλήρη ασφάλιση για την προστασία του χεριού σας, κάτι που δεν προσφέρουν άλλοι πάροχοι.

Δημιουργία Λογαριασμού.

Υπάρχει όριο ηλικίας για τους παίκτες εάν θέλετε να εγγραφείτε. Οι παίκτες πρέπει να είναι 18 ετών και άνω. Σε ορισμένες χώρες, οι παίκτες πρέπει να είναι 25 ετών και άνω. Κατά την εγγραφή, πρέπει να δώσετε το όνομα, την ημερομηνία γέννησης και τη διεύθυνσή σας. Εάν θέλετε να παίξετε με πραγματικά χρήματα, πρέπει να ανεβάσετε μια φωτογραφία της άδειας οδήγησης ή του αναγνωριστικού σας.

GoodGame Poker VIP program.

Μετά την εγγραφή, όλοι οι παίκτες εγγράφονται αυτόματα στο πρόγραμμα Good Game Poker VIP, Fish Buffet. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει μετρητά σε αντάλλαγμα για γκανιότα παιχνιδιού μετρητών ή χρέωση τουρνουά. Για κάθε σεντ αμοιβής τουρνουά ή γκανιότα, κερδίζετε έναν πόντο Fish Buffet. Υπάρχουν 25 επίπεδα πιστότητας το χαμηλότερο είναι το Plankton και το υψηλότερο είναι το Black Shark..

Ο αριθμός των παιχτών.

Το Good Game Poker είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια πόκερ στην αγορά. Το Poker Stars και το IDN Poker έχουν περισσότερους παίκτες. Υπάρχουν περίπου χίλιοι παίκτες πραγματικών χρημάτων στο διαδίκτυο στο τραπέζι παιχνιδιού μετρητών και 10.000 κατά τη διάρκεια των ωρών αιχμής. Οι ώρες αιχμής είναι συνήθως το απόγευμα και το βράδυ (UTC).

Τρόποι παιχνιδιού στο Good Game Poker.

Τουρνουά.

Τα τουρνουά στο Good Game Poker είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή και τουλάχιστον $ 100.000 είναι εγγυημένα σε διάφορα τουρνουά καθημερινά.


Μόλις φτάσετε στο τελικό τραπέζι είναι δυνατή μια συμφωνία σε όλα τα τουρνουά. Το GG Masters είναι το μεγαλύτερο τουρνουά και ξεκινά τις Κυριακές στις 16:00 UTC. Κοστίζει περίπου 150 $ και έχει εγγύηση 300.000 $. Τα καθημερινά τουρνουά υπογραφής περιλαμβάνουν Omaholic, High Rollers, Daily Guarantees, Chinese Zodiac, Turbo, N-stack και T $ Builder, Satellites, Beat the Pros και Bounty Hunters.

Παιχνίδια μετρητών.

Οι δημοφιλείς πίνακες είναι οι πίνακες Hold’em. Οι λήψεις ξεκινούν από 0,05 $ – 0,10 $ και αυξάνονται στα $ 100- $ 200. Τα παιχνίδια Omaha έχουν blinds που ξεκινούν από 0,05 $ 0,10 $ και αυξάνονται στα $ 100- $ 200.

All-in or fold.

Αυτό το παιχνίδι είναι για νέους παίκτες πόκερ με περιορισμένο χρόνο. Θα έχετε 8 blinds και μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι σε εκδόσεις Omaha ή Hold’em. Επιλέξτε αν θέλετε να πάει πάσο ή all-in. Αυτό το παιχνίδι διαθέτει τζάκποτ για να κάνει τα πράγματα πιο συναρπαστικά αξίας 800 μεγάλων blinds.

Rush and cash.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε τα χέρια αφού κάνετε fold σε αυτό το παιχνίδι. Κάντε κλικ στο rush και μεταβείτε σε ένα νέο τραπέζι με ένα άμεσο χέρι. Οι ανταμοιβές πτώσης μετρητών σε αυτό το παιχνίδι κυμαίνονται από 10-600%. Τα μετρητά θα βρέξουν στο τραπέζι ή στο ποτ σας.

Spin and gold.

Σε αυτό το παιχνίδι, γυρίζετε πρώτα το βραβείο σας πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι Sit and Go. Το παιχνίδι ξεκινά με τουλάχιστον τρεις παίκτες και το έπαθλο μπορεί να αυξηθεί σε 12000 φορές το buy-in. Αυτό είναι ένα πολύ γρήγορο παιχνίδι για να παίξετε και μπορείτε να το παίξετε στο τηλέφωνό σας εάν μπορείτε να διαθέσετε μερικά λεπτά.

Eπιλογές κατάθεσης και ανάληψης.

Οι επιλογές ανάληψης / κατάθεσης ανάλογα με το πού ζείτε. Οι υποστηριζόμενες μέθοδοι πληρωμής περιλαμβάνουν Bitcoin, Neteller, MasterCard, Visa και Skrill. Δεν θα χρεωθείτε για τα τέλη κατάθεσης και η διαδικασία είναι γρήγορη. Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι 10 $ και το Bitcoin διαρκεί έως και 30 λεπτά.

Η κατάθεση είναι επίσης διαθέσιμη μέσω ηλεκτρονικών πορτοφολιών, πιστωτικών καρτών και Bitcoin. Υπάρχει ένα τέλος ανάληψης $ 1. Η συναλλαγή μπορεί να διαρκέσει αρκετά λεπτά έως μερικές ημέρες, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής σας. Μπορείτε να κάνετε ανάληψη έως και 15.000 $, μπορείτε να συμβουλευτείτε την υποστήριξη για να αποσύρετε περισσότερα για μεγάλες νίκες.

Πλεονεκτήματα.

  • Η ικανότητα να παίζετε ενάντια σε αδύναμους παίκτες αυξάνει τις πιθανότητές σας να κερδίσετε.
  • Το rake Return είναι υψηλότερο από άλλους ανταγωνιστές του Good Game Poker.
  • Πολλά παιχνίδια και τουρνουά καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας για μια συναρπαστική εμπειρία πόκερ.
  • Τα χρυσά γεγονότα και το πακέτο δράσης περιστρέφονται.

Μειονεκτήματα.

  • Δύσκολο να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα.
  • Δεν επιτρέπεται να εγγραφείτε σε ορισμένες χώρες που απαιτούν όριο ηλικίας άνω των 25 ετών.
  • Απαγορεύεται όλο το λογισμικό τρίτων.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.