Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Προσφορά Forge of Empires: 500 Διαμάντια Δωρεάν για εγγραφή από εμάς!

To Forge of Empires υποδέχεται τους νέους χρήστες  με ένα μοναδικό πακέτο νέου χρήστη το οποίο όμως δεν είναι για όλους αλλά για όσους γραφτούν μέσα από την σελίδα μας! Το event θα διαρκέσει από τις 09.09.2014 ως τις 29.09.2014.  Όλοι οι νέοι παίχτες που θα κάνουν την εγγραφή τους στο διάστημα αυτό, θα λάβουν ένα ειδικό πακέτο καλωσορίσματος! Το πακέτο περιέχει 500 διαμάντια παιχνιδιού  καθώς και ένα ακόμα in-game item.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπενθυμίζουμε ότι το πακέτο καλωσορίσματος δεν θα το λάβετε αν γραφτείτε απευθείας στο παιχνίδι, παρά μόνο αν ακολουθήσετε αυτό εδώ το link!

201409_FoE_468x60

 

Σχετικά άρθρα

Drakensang Shady Weapons Event

Από χτες αφίχθηκε ένας ειδικός έμπορος στην Γη της Duria στο Drakensang, ο οποίος θα επισκεφθεί το Kingshill. Είναι ο Shady the Weapons dealer που θα πουλάει την πραμάτεια του μέχρι τις 10 Ιανουαρίου.

battle star galactica online double xp

Battlestar Galactica Online Double XP!

Το Σαββατοκύριακο που ξεκινάει από σήμερα, είναι ένα “Double XP Weekend” στο Battlestar Galactica Online! Ακούγοντας τα αιτήματα των παιχτών, από τα ξημερώματα του Σαββάτου 12 Ιανουαρίου,  έως και τα ξημερώματα της Δευτέρας 14 ιανουαρίου θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε διπλούς πόντους εμπειρίας στις αποστολές μας! Ας την εκμεταλλευθούμε όλοι!  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.