Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

XCOM Enemy Uknown

Το κλασσικό και πολυαγαπημένο θέμα sci fi, για όλους τους παραγωγούς του hollywood και των παιχνιδιών pc, είναι η εισβολή κάποιων άγνωστων εξωγήινων όντων η οποία αναγκάζει την κατώτερη, σε θέματα οπλισμού και νοημοσύνης, ανθρωπότητα να ενωθεί για να τους αντιμετωπίσει, είναι ένα από τα πλέον συνηθισμένα σενάρια, με διάφορες παραλαγές, για ταινίες και video games. Το αποτέλεσμα είναι όλα αυτά τα παρεμφερή παιχνίδια-ταινίες να είναι κοινότυπα μεταξύ τους. Αυτό έρχεται να αλλάξει τώρα το XCOM: Enemy Uknown.

Το καινούριο παιχνίδι της Firaxis αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου, ενώ οι προπωλήσεις έχουν αρχίσει ήδη στο steam.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής με σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Η Γη αντιμετωπίζει μία γενική εισβολή από μια άγνωστη μορφή εξωγήινων όντων με εξελιγμένες τεχνολογίες και υπερδυναμείς τα οποία απειλούν να εξαφανίσουν το ανθρώπινο είδος. Έτσι η ανθρωπότητα εναποθέτει τις τελευταίες τις ελπίδες σε μία παραστρατιωτική οργάνωση, η οποία έχει εξελιγμένα όπλα τελευταίας τεχνολογίας την XCOM. Ο παίκτης ως διοικητείς της οργάνωσης καλείται να αμυνθεί και να διαφυλάξει το είδος.

Το παιχνίδι εμπλέκει τη διαχείρηση της βάσης της οργάνωσης και του προσωπικού, την αιχμαλώτισει εξωγήινων εισβολέων προκειμένου να μελετηθούν, την ανάπτυξη νέων τεχνολογίων (ή ακόμα και την υιοθέτηση των όπλων του εχθρού!), καθώς και turn-based μάχες τακτικής. Τέλος θα υπάρχουν και tactical multiplayer μάχες.

Λόγω της προσφοράς του  steam, ότι αν συμπληρωθεί συγκεκριμένος αριθμός προπωλήσεων θα δ;ώσει διάφορα μπόνους, και του ενδιαφέροντος που φαίνεται να έχει ο τίτλος, έχουν γίνει πάρα πολλές προπωλήσεις.

Το παιχνίδι μπορείτε να αγοράσετε από εδώ: http://store.steampowered.com/app/200510/

Επίσημο site: http://www.xcom.com/enemyunknown/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.