Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Total War Shogun 2, Fall of the Samurai

Η αυτόνομη επέκταση του βραβευμένου Total War: Shogun2 εξερευνά την σύγκρουση ανάμεσα στον Αυτοκρατορικό θρόνο και τους τελευταίους Shogun τον 19ο αιώνα στην Ιαπωνία, 400 χρόνια μετά τα γεγονότα του αυθεντικού παιχνιδιού – μια δραματική σύγκρουση των παραδοσιακών Samurai με την εκρηκτική δύναμη των μοντέρνων όπλων.

Οδηγείστε την αρχαία Ιαπωνία στην μοντέρνα εποχή, καθώς η άφιξη της Αμερικής, της Βρετανίας και της Γαλλίας προκαλέι έναν φονικό εμφύλιο πόλεμο που θα καθορίσει το μέλλον του έθνους.

6 νέες playable clans.

Μπορείς να παίξεις σαν μια φυλή που υπερασπίζεται τον Αυτοκρατορικό θρόνο ή τους τελευταίους Shogun

  • Shogunate clans: Aizu, Nagaoka, Jozai
  • Imperial clans: Choshu, Satsuma, Tosa

Nέες ξένες δυνάμεις.

Οι Αμερικανοί, οι Βρετανοί και οι Γάλλοι παίζουν έναν σημαντικό ρόλο στην ιστορία του Boshin war και οι σχέσεις σου με τις ξένες δυνάμεις θα είναι αναπόσπαστες με την στρατολόγηση νέων μονάδων και την πρόοδο του τεχνολογικού σου δέντρου

Νέος χάρτης της Ιαπωνίας του 19ου αιώνα

  • Το νέο νησί του Ezo επεκτείνει τον χάρτη του SHOGUN 2 προς τα βόρεια.
  • Πλήρως ανανεωμένες πολεις και άλλα χαρακτηριστικά στοιχεία του χάρτη, αντικατοπτρίζουν την διαφορετική χρονική περίοδο και ο σιδηρόδρομος κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην σειρά παιχνιδιών Total War!

 

Σχετικά άρθρα

To ελληνικό site του travian

Travian Προσφορά Χρυσού!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από την Παρασκευή 02.03.2012 και περίπου 13:00 ώρα Ελλάδος μέχρι την Δευτέρα 05.03.2012 και περίπου 13:00 ώρα Ελλάδος θα μπορείτε να αγοράσετε 30% περισσότερο Χρυσό με τις ίδιες τιμές. Συγκεκριμένα θα μπορείτε να αγοράσετε: Πακέτο Α:Για 1,99 Ευρώ – 40 χρυσό (από 30 χρυσό κανονικά) Πακέτο Β:Για […]

drakensagn bloody harvest

Προσφορά Drakensang Online: Η Duria χρειάζεται τους ήρωες της! Πάρε τα όπλα σου και αντιμετώπισε τον εχθρό!

Aπό τις 21η μέχρι και τις 28η Νοεμβρίου το Drakensang προσφέρει στους θαρραλέους πολεμιστές μια μεγάλη πρόκληση. Πιστεύεις ότι μπορείς να ξεπεράσεις το ακατόρθωτο; Δείτε αυτή την νέα προσφορά Drakensang.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.