Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Total War Shogun 2, Fall of the Samurai

Η αυτόνομη επέκταση του βραβευμένου Total War: Shogun2 εξερευνά την σύγκρουση ανάμεσα στον Αυτοκρατορικό θρόνο και τους τελευταίους Shogun τον 19ο αιώνα στην Ιαπωνία, 400 χρόνια μετά τα γεγονότα του αυθεντικού παιχνιδιού – μια δραματική σύγκρουση των παραδοσιακών Samurai με την εκρηκτική δύναμη των μοντέρνων όπλων.

Οδηγείστε την αρχαία Ιαπωνία στην μοντέρνα εποχή, καθώς η άφιξη της Αμερικής, της Βρετανίας και της Γαλλίας προκαλέι έναν φονικό εμφύλιο πόλεμο που θα καθορίσει το μέλλον του έθνους.

6 νέες playable clans.

Μπορείς να παίξεις σαν μια φυλή που υπερασπίζεται τον Αυτοκρατορικό θρόνο ή τους τελευταίους Shogun

  • Shogunate clans: Aizu, Nagaoka, Jozai
  • Imperial clans: Choshu, Satsuma, Tosa

Nέες ξένες δυνάμεις.

Οι Αμερικανοί, οι Βρετανοί και οι Γάλλοι παίζουν έναν σημαντικό ρόλο στην ιστορία του Boshin war και οι σχέσεις σου με τις ξένες δυνάμεις θα είναι αναπόσπαστες με την στρατολόγηση νέων μονάδων και την πρόοδο του τεχνολογικού σου δέντρου

Νέος χάρτης της Ιαπωνίας του 19ου αιώνα

  • Το νέο νησί του Ezo επεκτείνει τον χάρτη του SHOGUN 2 προς τα βόρεια.
  • Πλήρως ανανεωμένες πολεις και άλλα χαρακτηριστικά στοιχεία του χάρτη, αντικατοπτρίζουν την διαφορετική χρονική περίοδο και ο σιδηρόδρομος κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην σειρά παιχνιδιών Total War!

 

Σχετικά άρθρα

μάχη τευτοβούργιου δρυμού

Rome Total Hollywood

Είναι δεδομένο ότι όλοι οι fan της στρατηγικής αναμένουν το Rome II Total War. Τα γραφικά του τελευταίου κατά σειρά τίτλου της Creative Assembly, όπως φαίνονται από το μέχρι στιγμής διατεθέν υλικό για την διαφημιστική προώθηση του, κόβουν την ανάσα. Αλλά ενώ είναι δεδομένο ότι στο καθαρά τεχνικό κομμάτι κάθε νέος τίτλος θα είναι καλύτερος […]

Grepolis Event Χριστουγέννων!

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Grepolis είναι έτοιμο! Από την 1η έως την 31η Δεκεμβρίου, η Θεά της Τύχης θα επισκεφτεί το Grepolis για να γιορτάσει μαζί σου τα Χριστούγεννα με το Grepolis Event Χριστουγέννων. Ανέβα στο βουνό και βρες το ιερό δέντρο, προσευχήσου καθημερινά σε αυτήν και θα ανταμειφθείς πλουσιοπάροχα!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.