Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Shogun 2 Total War

Antonis Pavlou

Το κορυφαίο παιχνίδι στρατηγικής για το PC κυκλοφορησε στις 15 Μαρτίου και αναμένεται να συναρπάσει τόσο τους φανατικούς της σειράς Total War όσο και τους λάτρες της στρατηγικής με το συνδυασμό της εξομοίωσης μεσαιωνικού βασιλείου και των εκπληκτικής λεπτομέρειας μαχών του. Το θέμα αυτή τη φορά είναι η μεσαιωνική Ιαπωνία. Ο αιματηρός πόλεμος των Onin τέλειωσε, η αυτοκρατορία είναι ακέφαλη και ο κάθε τοπικός πολέμαρχος προσπαθεί να επιβάλλει την τάξη και την εξουσία του στην περιοχή του. Η Ιαπωνία του 1477 είναι βυθισμένη στο χάος, έτοιμη να παρουσιάσει την πιο επική ιστορία της ανατολής.

Ο παίκτης καλείται να αναλάβει την αρχηγία μίας από τις φατρίες της Ιαπωνίας και με ένα στρατό από Samurai να προσπαθήσει να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις (τόσο στο εσωτερικό όσο και τις εξωτερικές απειλές) και να φτάσει τον αυτοκρατορικό θρόνο.

Παράλληλα το Online Multiplayer προσφέρει τη δυνατότητα σε ολόκληρα Clans παικτών να πολεμήσουν μεταξύ τους για την κατάκτηση της Ιαπωνίας και του θρόνου του Shogun, ενώ οι παίκτες διατηρούν και βελτιώνουν συνεχώς τους στρατηγούς και τους στρατούς τους όπως γίνεται στα RPG.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤIKA:
–Περιλαμβάνει 30 διαφορετικές μονάδες
–Τα στρατεύματα θα διαθέτουν έως και 1.000 πολύγωνα ανά μονάδα ενώ οι μάχες θα μπορούν να συμπεριλάβουν μέχρι και 56.000 μονάδες
–οι πολιορκίες σε φρούρια τριών τύπων :παράκτια, πεδιάδες και ορεινά
–εκπληκτικά γραφικά και μουσική επένδυση
–Multiplayer mode με Clan Wars για την κατάκτηση της Ιαπωνίας
–Στρατηγός που βελτιώνεται συνεχώς με Skills, Veteran Units, εξοπλισμό κλπ.

Διαβάστε ένα αναλυτικό review του Shogun 2 Total War στο fmgreece

3 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.