Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Metin2

Contents

Antonis Pavlou

Χαρακτήρες και αρχιτεκτονική της Ανατολής σε παρασύρουν σε ένα μυστηριώδες Βασίλειο με εξωτικές πολεμικές τέχνες.

Περιπλανήσου ανάμεσα σε ρεαλιστικά χωριά στην Άπω Ανατολή και άσε την ατμόσφαιρα των Ασιατών μαχητών να κατακλύσει το μυαλό σου. Στο κοντινό μέλλον όχι μόνο θα παλέψεις με το ξίφος και το τόξο, αλλά θα έχεις επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις τους εκλεπτυσμένους τρόπους που σου προσφέρουν Καμπανούλες και Βεντάλιες.

Το παιχνίδι το κατεβάζεις εντελώς δωρεάν και παίζεις Online με άλλους παίχτες!

Έξυπνα τέρατα που επιτίθενται ανά ομάδες

Μπορείς να καταφέρεις βαριά τραύματα σε πολλαπλούς εχθρούς ταυτόχρονα. Αλλά πρόσεχε: Όταν νικάς ένα τέρας, τα άλλα τέρατα δεν θα σε αφήσουν μόνο. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις περιοχές γύρω από τους Λίθους Metin!

Δημιούργησε νέα ή γίνε μέλος μιας ισχυρής συντεχνίας και ανέλαβε τον πλήρη έλεγχο του Βασιλείου σου

Σαν μέλος συντεχνίας τα αποτελέσματα του κάθε πολέμου της συντεχνίας θα έχουν επιπτώσεις και σε όλα τα μέλη της και στην ίδια τη συντεχνία. Πρέπει να πολεμήσεις για να πάρεις στην κατοχή σου ένα από τα σπάνια οχυρά. Καθώς θα προοδεύει η συντεχνία σου θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις Non-Player-χαρακτήρες στο οχυρό σου και να τους εκπαιδεύσεις για να γίνουν πιο αποτελεσματικοί.

Πολέμησε μέλη άλλων Βασιλείων στην καρδιά της ηπείρου.

Στις μάχες σώμα με σώμα πολεμάς εναντίον άλλων παικτών από άλλα Βασίλεια για την κυριαρχία της ηπείρου. Ο νικητής κερδίζει χρήματα και γη, καθώς επίσης και Δόξα και Τιμή. Έτσι είναι δυνατή η απόκτηση υψηλότερου στρατιωτικού αξιώματος σε μελλοντικές μάχες Βασιλείων.

Σπηλιά της Εξορίας

Στις αρχές της μέτρησης του χρόνου, υπήρχαν 3 αδέρφια που κρατούσαν την ισορροπία των στοιχείων της ζωής: η Bahar-Taraji, θεά της δημιουργίας, και τα αδέρφια της Baljit-Elvedin, θεός της διατήρησης και Beran-Setaou, θεός της διάλυσης. Οι άνθρωποι προσεύχονταν στους δυο πρώτους, αλλά φοβούνταν τον τελευταίο. Έτσι, μέσα στους αιώνες, ο Beran-Setaou ένιωθε φθόνο, ο οποίος έγινε μίσος. Τελικά, ο θυμός του μεγάλωσε τόσο, που σκότωσε την αδερφή του, την αγαπημένη των ανθρώπων.

Ο θάνατος της θεάς είχε καταστροφικές συνέπειες. Ένας μακρύς και βαρύς χειμώνας πάγωσε τα πάντα στον κόσμο των ανθρώπων. Ακόμη κι οι θεοί υπέφεραν. Ο Beran-Setaou αποτραβήχτηκε στη μοναξιά του, όταν κατάλαβε την σοβαρότητα της πράξης του. Ο αδερφός του, ο Baljit-Elvedin, πένθησε για πολύ καιρό την αδερφή του κι έπειτα άρχισε να ψάχνει τον Beran-Setaou. Όταν τον βρήκε σε μια υπόγεια σπηλιά, άναψε ανάμεσα στα αδέρφια μια μάχη ανείπωτης βίας, την οποία δεν μπόρεσε κανείς να κερδίσει. Ο Baljit-Elvedin κατάφερε όμως να κλείσει τη Σπηλιά και να επιστρέψει στον κόσμο των ανθρώπων. Από τότε προστατεύει τη γη και όλα τα πλάσματα που κατοικούν σε αυτήν και δεν ανήκουν σε σκοτεινές δυνάμεις.

Η τοποθεσία της σπηλιάς, η οποία από τότε ονομάζεται Σπηλιά της Εξορίας, είναι άγνωστη στους πολλούς. Οι λίγοι που την ξέρουν, την κρατούν κρυφή. Ο σκοτεινός Δράκος είναι ο αφέντης αυτού του κόσμου και των κατοίκων του και μισεί οτιδήποτε έχει να κάνει με τη ζωή. Όποιος βρεθεί στο δρόμο του, θα νιώσει την αχαλίνωτη οργή του.

Κατηγορίες Χαρακτήρων

Πολεμιστής

Χάρη στην επιδεξιότητα όπως και στην βαριά πανοπλία τους, οι Πολεμιστές παίζουν ένα μεγάλο ρόλο στις κοντινές μάχες. Η στόχος τους είναι κυρίως η μεγάλη σωματική τους δύναμη και η ισορροπημένη ψυχική τους ηρεμία.

Ανάλογα με την ειδικότητά τους, μπορούν να σπείρουν τον όλεθρο είτε με τα δίχειρα όπλα τους είτε με το συνδυασμό σπαθιού και ασπίδας, αποκρούοντας τις επιθέσεις οποιουδήποτε αντιπάλου.

Ninja

Οι Ninja είναι επαγγελματίες εκτελεστές, που μπορούν να επιτεθούν αθόρυβα με ενέδρα στους αντιπάλους τους. Φοράνε μόνο ελαφριά πανοπλία για να διατηρήσουν την ταχύτητα και ευκινησία τους.

Ανάλογα με την ειδίκευσή τους, οι Ninja είναι άριστοι πολεμιστές με το Στιλέτο σε μάχες σώμα με σώμα και εξ αποστάσεως με τόξο και βέλος.

Σαμάνοι

Οι Σαμάνοι είναι σοφοί και κατέχουν την τέχνη της μαγείας. Όταν βρεθούν σε μια μάχη οι μυστικιστικές τους δυνάμεις είναι πολύ αποτελεσματικές στο να υποστηρίζουν τους συμμάχους τους.

Η αφοσίωση των Σαμάνων στις μυστικιστικές τέχνες τους δίνει τη δυνατότητα να αυξάνουν τη δύναμη των επιθέσεων τους ή να γιατρεύουν πληγές και να βοηθάνε τους συμμάχους τους.

Sura

Οι Sura είναι Μαχητές που δέχτηκαν κάποιες μαγικές δυνάμεις όταν συμφώνησαν να αφήσουν τους σπόρους του κακού να μεγαλώσουν στα χέρια τους. Έτσι μπορούν να χειριστούν το Σπαθί με σθένος σε μάχες σώμα με σώμα ή να κάνουν ζημιά στον αντίπαλο από απόσταση χρησιμοποιώντας μαγεία.

Με εξειδίκευση μπορούν να αναβαθμίσουν επιθετικά ξόρκια ή να κερδίσουν πρόσθετη μαγεία υποστήριξης.

Σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσεις το Metin2, αφού εκτός των άλλων είναι εντελώς δωρεάν!

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.