Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

4Story

To 4Story είναι ένα 3D MMORPG που μοιάζει πάρα πολύ με το δημοφιλέστατο World of Warcraft! Μοιάζει τόσο εμφανισιακά όσο και στο gameplay. Διαλέγεις μία από τις 3 διαθέσιμες φυλές (fractions) και εξερευνείς τον κόσμο του 4Story. Συνεπώς επιλέγεις αν θα είσαι Human, Werebeast ή Fairy. To παιχνίδι έχει πληθώρα άθλων που μπορείς να ολοκληρώσεις, περιοχές να εξερευνήσεις και μαζικές PvP μάχες για να συμμετέχεις.

Παρόλη την ομοιότητα με το World of Warcraft (WoW) που προαναφέραμε, το 4Story έχει τα δικά του ξεχωριστά χαρακτηριστικά, που το κάνουν ένα ιδιαίτερο δωρεάν MMORPG. H εξερεύνηση του τεράστιου εικονικού κόσμου γίνεται σταδιακά μέσα από μια σειρά άθλων που συμβάλλει στην πρόοδο και ανάπτυξη του χαρακτήρα μας. Βγάζουμε χρήματα, αναπτύσσουμε νέα ταλέντα και εργαζόμαστε στρατηγικά για την άνοδό μας στα levels, ώστε να είμαστε αρκετά δυνατοί για να εμπλακούμε σε μάχες μεταξύ των realms.

4story-7

 

Υπάρχουν 3 fractions στο 4Story που αντιμάχονται για τον έλεγχο. Κάθε ένα έχει την δικιά του περιοχή αλλά μοιράζονται τις ίδιες 3 φυλές (races) και 6 τάξεις (classes):

  • Factions: Defugel, Craxion, Broa
  • Races: Human, Werebeast, Fairy
  • Classes: Wizard, Archer, Priest, Warrior, Summoner, Assasin

4story-11

Τα θετικά του 4Story:

  • το tutorial που επιτρέπει στους παίχτες να παίξουν και να δουν το παιχνίδι μέσα από τα μάτια ενός level 80 χαρακτήρα
  • Realm vs realm PvP
  • πρόοδος με βάση ολοκληρωμένους άθλους

Τα αρνητικά του 4Story:

  • σχετικά αργό gameplay
  • μικρές δυνατότητες παραμετροποίησης της εμφάνισης
  • ελλιπής μετάφραση

Είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί να κατεβάσουμε δωρεάν τον client του 1,2Gb για να μπορέσουμε να συνδεθούμε! Παρόλα αυτά όπως είπαμε το 4Story είναι μια αξιοπρεπέστατη δωρεάν εναλλακτική στο World of Warcraft! Δοκιμάστε το!

 

Σχετικά άρθρα

citadels

Citadels

Υπάρχουν πραγματικά κάποια παιχνίδια που από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας τους ήδη, θα έπρεπε κανονικά να προσφέρονται στα ειδικά καλάθια των προσφορών των καταστημάτων, μήπως τελικά καταφέρουν και ξεγελάσουν κανέναν κακόμοιρο παίκτη και τα αγοράσει, επειδή είναι πολύ φθηνά. Το Citadels νομίζουμε ότι θα έπρεπε να ανήκει σε αυτή την κατηγορία και γι’ αυτό με την […]

sid meier's pirates

Sid Meier’s Pirates

Πολλοί ίσως έχετε περάσει ατελείωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή σας παίζοντας το θρυλικό πλέον παιχνίδι Sid Meier’s Pirates. Ακόμα περισσότεροι θα το έχετε ακούσει. Ευκαιρία οι νεότεροι να δοκιμάσουν το εκπληκτικό αυτό παιχνίδι που εξακολουθεί μετά από δεκαετίες από την πρώτη έκδοσή του να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και απολαυστικό, και οι παλιοί να το ξαναθυμηθούν!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.