Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Urban Rivals: PC, Facebook, iPhone και Android!

Το Urban Rivals είναι το πιο δημοφιλές παιχνίδι στρατηγικής και συλλογής καρτών.

Με περισσότερους από 20 εκατομμύρια παίχτες σε ολόκληρο τον κόσμο, το Urban Rivals έχει σημειώσει ήδη μια τεράστια επιτυχία στην ηλεκτρονική του μορφή (www.urban-rivals.com) αλλα και στο iOS ( περισσότερα από 1 εκατομμύρια downloads)

Με την έναρξη λειτουργίας του Urban Rivals και στο Android που έγινε τον Φεβρουάριο, έχει πλέον μια αξιοζήλευτη συλλογή μέσων στα οποία μπορείς να συμμετέχεις στο παιχνιδι!

Η νέα έκδοση android προσφέρει και τις δύο λειτουργίες solo και multiplayer , όπως και ένα νέο πιο φιλικό περιβάλλον το οποίο κάνει ακόμη πιο εύκολη την διαχείριση της συλλογής καρτών. Οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν μέσα από περισσότερους από 700 χαρακτήρες προκειμένου να συνθέσουν τα deck τους.Δίνοντας συνεχείς μάχες, οι παίχτες, μπορούν να εξελίξουν τους χαρακτήρες τους, να ξεκλειδώσουν νέες δυνάμεις και γραφικά χαρακτηριστικά.Η έκδοση android υποστηρίζεται σε 13 γλώσσες και είναι συμβατή με όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν την έκδοση android 2.2 και τις πιο πρόσφατες απο αυτή εκδόσεις.

 

 

Με το Urban Rivals να υπάρχει στις περισσότερες κινητές συσκευές, πλέον δεν έχετε καμία δικαιολογία να χάσετε τουρνουά και μάχες!

Σχετικά άρθρα

Σπάρτη total war rome 2

Total War Rome 2 Σπάρτη – Μπορείς να την επαναφέρεις στο παλιό της Μεγαλείο;

Η Σπάρτη δυστυχώς θα είναι μάλλον ένα από τα δυσκολότερα κράτη στο Total War: Rome II, και το τιτάνιο έργο του να τη σώσεις από τον αφανισμό φαίνεται από μόνο του αδύνατο. Όταν αρχίζει το Rome II είμαστε ήδη 200 χρόνια μετά τη διάσημη Μάχη των Θερμοπυλών, τη φωτεινότερη στιγμή της Σπάρτης, τις τρεις μέρες […]

Νέο Company of Heroes 2: Western Front Armies

Στις 24 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το Company of Heroes 2: Western Front Armies. Πρόκειται για ένα standalone multiplayer game. Το Company of Heroes 2 εστιάζει πλέον την προσοχή του στο multiplayer κομμάτι και θα προσφέρει το Company of Heroes 2: The Western Front Armies στη multiplayer οικογένεια του Company of Heroes 2.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.