Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Urban Rivals: Κάτι Νέο έρχεται την Παρασκευή 6-5-2011!

Κάτι Νέο έρχεται στο Urban Rivals την Παρασκευή στις 6-5-2011

Υποθέσεις μπορούν να γίνουν πολλές…Νέοι χαρακτήρες; Πιστώσεις δώρο; Νέα μπόνους; Ίσως κάτι τελειώς διαφορετικό….το οποίο θα ανατρέψει τα δεδομένα στο Urban Rivals. Ανακαλύψτε το την Παρασκευή 6-5-2011!!!

Για να πάρετε μια πρώτη γεύση, δείτε το παρακάτω video!


Update: Το μυστικό Αποκαλύφθηκε !

Νέα ομάδα χαρακτήρων έφθασε στο παιχνίδι!

Τα χαρακτηριστικά τους είναι – οι ικανοτητές τους – τα μπόνους αυτών των χαρακτήρων είναι τόσο ιδιαίτερα που θα ανατρέψουν τα δεδομένα στο παιχνίδι και πολλοί παίχτες θα θελήσουν να τους προσθέσουνε στην συλλογή τους.

Οι Berzek έκαναν την εισοδό τους στο Clint City και είναι έτοιμοι να τα σπάσουνε όλα!

Όλα ξεκίνησαν μια σκοτεινή νύχτα με καταιγίδα στο Red One Motel. Ένας περίεργος εξολοθρευτής ποντικιών διέχυσε αέριο Xantiax στους αερραγωγούς του ξενοδοχείου, μολύνοντας όλους τους ένοικους. Από τους πρώτους που μεταλλάχθηκαν ήταν ο Norman ο ρεσεψιονίστ, ο διαφεύγων σοφός Kawamashi, ο φορτηγατζής Beef και η μαθήτρια σε φυγή Esther. Θα αποτελέσουν το πρώτο κύμα των Berzerk, και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΟΙ!!!

Σχετικά άρθρα

To Total War: Fall of the Samurai κυκλοφορεί στις 23 Μαρτίου!

Ένα πλήρες Stand Alone Expansion για το Total War: Shogun 2 συμπληρώνει το έπος των Samurai στην Ιαπωνία. To Total War: Shogun 2,  Fall of the Samurai. Προς το τέλος του 19ου αιώνα η εποχή των Samurai φτάνει στο τέλος της. Οι άρχοντες του ξίφους, του τόξου και του ίππου αντιμετωπίζουν τις τεράστιες αλλαγές στον […]

To ελληνικό site του travian

Travian: επανεκκίνηση gr2 – 12.09.2011

Αγαπητοί παίκτες, ένας καινούργιος γύρος για τον server [gr2] θα ξεκινήσει στις 12.09.2011 και ώρα Ελλάδος 07:00 στην έκδοση Τ4. Προεγγραφές θα είναι δυνατές από τις 09.09.2011 και κατά την διάρκεια της ημέρας. Παίξτε Travian

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.