Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Travian: Ξεκινάει αύριο ο server gr4!

Ο server gr4 θα κάνει επανεκκίνηση στις 29.04.2011 και ώρα Ελλάδος 07:00 στην έκδοση Τ4. Προεγγραφές γίνονται ήδη από τις 27.04.2011!  Προλάβετε να εγγραφείτε από την αρχή, ώστε να έχετε πλεονέκτημα απέναντι στους άλλους που θα ξεκινήσουν αργότερα! Ο server θα τρέχει την νέα έκδοση του Travian T4!

Παίξε τώρα Travian στον server gr4 (T4)!

.

Σχετικά άρθρα

Καμπάνια στο Kickstarter για το επερχόμενο RPG στρατηγικής Prodigy

To Hanakai Studio ανακοίνωσε την έναρξη μιας καμπάνιας στο Kickstarter για το επερχόμενο RPG στρατηγικής με το όνομα Prodigy. To Prodigy είναι ένα RPG με πολλή τακτική που συνδυάζει πλαστικούς χαρακτήρες υψηλής ποιότητας (πραγματικά figurines) με την τεχνολογία NFC για να ζωντανέψει το παιχνίδι στις οθόνες μας. Το παιχνίδι έχει ήδη συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό […]

company of heroes 2 open beta

Company of Heroes 2 Open Beta για όλους!

Μόλις ανακοινώθηκε ότι άνοιξε η Open Beta του Company of Heroes 2, διαθέσιμη για όλους μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Όλοι μπορούμε να δοκιμάσουμε το παιχνίδι και αν το αγοράσουμε όταν κυκλοφορήσει, μπορούμε να συνεχίσουμε την πρόοδο που έχουμε κάνει και να διατηρήσουμε τα Unlocks από την Open Beta στο Full Game!

1 Comment

  1. Εχω ηδη μπει ως Crusader,αν κάποιος θέλει να μπει στην συμμαχια που κατεβάζουμε ας μπει +/+ Βορειοανατολικά

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: