Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Total War Shogun 2: Fall of the Samurai το Μάρτιο του 2012!

shogun total war 2 fall of the samurai

Ένα πλήρες Stand Alone Expansion για το Total War: Shogun 2 συμπληρώνει το έπος των Samurai στην Ιαπωνία. To Total War: Shogun 2 – Fall of the Samurai έρχεται το Μάρτιο του 2012.

Βρισκόμαστε στο 1863 όπου η εποχή των Samurai φτάνει στο τέλος της. Οι άρχοντες του ξίφους, του τόξου και του ίππου αντιμετωπίζουν τις τεράστιες αλλαγές στον εκσυγχρονισμό της Ιαπωνίας. Δυτικοί έμποροι οπλισμένοι με νέα επαναστατικά όπλα και νέες ιδέες υποστηρίζουν τον αυτοκρατορικό στρατό ενάντια στην τάξη των Samurai που ηγείται ο τελευταίος Shogun της Ιαπωνίας. Πρέπει να διαλέξεις την πλευρά σου, να επιλέξεις τις μεθόδους σου και να οδηγήσεις τη χώρα στην τελική μάχη που θα καθορίσει το μέλλον της. Ο νέος κόσμος πρέπει να αντιμετωπίσει τον παλιό, και μόνο ένας θα επιβιώσει.

shogun total war 2 fall of the samurai

 

Το νέο αυτό τεράστιο standalone expansion για το Total War: Shogun 2 προσφέρει νέες εμπειρίες στους παίκτες. Έξι νέα playable clans συμπεριλαμβανόμενων αυτών που υποστηρίζουν τη νέα αυτοκρατορία όπως οι Satsuma αλλά και τα clans που υπηρετούν το παλαιό Shogunate όπως οι Nagaoka. Τρείς πανίσχυρες δυνάμεις από τη δύση πρέπει επίσης να αντιμετωπιστούν. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Βρετανική Αυτοκρατορία και η Γαλλία, όλες τώρα έχουν συμφέροντα και βάσεις στην Ιαπωνία. Πώς θα τις αντιμετωπίσεις; Όλα αυτά σε ένα νέο βελτιωμένο χάρτη, που περιλαμβάνει νέες περιοχές (το νησί Ezo στο βορά) και παραμορφώνεται από νέες τεχνολογίες όπως οι σιδηρόδρομοι.

shogun total war 2 fall of the samurai

Όπως είναι φυσικό, στο πεδίο της μάχης θα δούμε 39 νέα units, από επαναληπτικά πολυβόλα μέχρι Αμερικάνους και Βρετανούς πεζοναύτες της εποχής. Ο πόλεμος στη θάλασσα έχει αλλάξει ριζικά με 10 νέους τύπους πλοίων συμπεριλαμβανομένων τεράστιων ατμόπλοιων κανονιοφόρων, τορπιλακάτων και θωρακισμένων ironclad battleships! Τα θωρηκτά αυτά μπορούν να επέμβουν σε μία μάχη ξηράς και να βομβαρδίσουν τις θέσεις του εχθρού, συνδέοντας έτσι τις μάχες στη θάλασσα και στην ξηρά για πρώτη φορά σε ένα Total War game. Προσοχή όμως γιατί τα κανόνια στα φρούρια και τις ακτές μπρούν και αυτά να ρίξουν στα πλοία που επεμβαίνουν στη μάχη!

Με τρεις νέους τύπους Agent, τέσσερα διαφορετικά ιστορικά σενάρια, νέους επαναστατικούς τρόπους πολιορκίας και μία τεράστια βελτίωση στο multiplayer κομμάτι του Shogun 2 η μεγάλη σύγκρουση στο Fall of the Samurai αναμένεται παραπάνω από επική.

Σχετικά άρθρα

Drakensang Online: Νίκησε τους Αήττητους!

Ο θρύλος παρουσιάζει τους ισχυρότερους εχθρούς της Dracania ως αήττητους. Η Βασίλισσα Αντωνία καλεί στο Kingshill τους Ήρωες εκείνους που είναι αρκετά γενναίοι για να διαψεύσουν τους θρύλους! Νίκησε τον Βασιλιά Ηρόδωρο, τη μιαρή Αράχνη, τη γοργόνα Μεντούσα και τον Πρωταθλητή της Θεάς του Κυνηγιού, Μπεαράκ στο Circus Monstrorum. Ως ανταμοιβή, κέρδισε μέρη της Κούκλας […]

grepolis zeus

To soundtrack του Δία στο Grepolis

H InnoGames κυκλοφόρησε στο YouTube ένα video με το soundtrack του Δία για το Grepolis! To soundtrack θα ενσωματωθεί σύντομα στο παιχνίδι. Το ακούσαμε και φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα δημιουργία, αν και έχει περισσότερο σχέση με λατινογενή πράγματα και όχι με την Αρχαία Ελλάδα! Ακούστε το και αφήστε την γνώμη σας με ένα σχόλιο, μας ενδιαφέρει!

5 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: