Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Total War Rome 2 – το πρώτο Playable Faction

Το νέο Total War™ Wiki τώρα προσφέρει στους gamers μια ματιά στα ιστορικά factions που θα είναι playable στο Total War™: ROME II. Το πρώτο faction που θα παρουσιαστεί είναι προφανώς οι Ρωμαίοι. Τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν στις επόμενες εβδομάδες.

Στο Total War™: ROME II Faction Hub θα βρείτε χάρτες με τις αρχικές θέσεις του κάθε faction καθώς και πληροφορίες για τη στρατιωτική ισχύ του, τα χαρακτηριστικά της εξουσίας και τον πολιτών του, καθώς και έντονες περιγραφές της δράσης των στρατών του στη μάχη. Κάθε faction θα προσθέτει ποικιλία  και βάθος στο παιχνίδι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που προσέφεραν τα factions στα παλιότερα Total Wargames έτσι ώστε να ζωντανέψει ο αρχαίος κόσμος ρεαλιστικά και ατμοσφαιρικά. Οι διαφορές στα factions δεν είναι απλά οπτικές. Το καθένα προσφέρει τελείως διαφορετικά στυλ παιχνιδιού.

Θα παρουσιαστούν οι μεγάλες δυνάμεις του Ελληνορωμαϊκού, του Βαρβαρικού και του Ανατολικού κόσμου, που όλες έχουν διαφορετικούς agents και πολιτικά συστήματα, καθώς και εξειδικευμένα tech trees για τις κατηγορίες civic, military και engineering. Το κάθε faction έχει τα δικά του διλήμματα και τα δικά του στυλ παιχνιδιού. Μερικά είναι διαιρεμένα περαιτέρω σε οίκους (οι Ρωμαίοι είναι ένα από αυτά) όπου πάλι ο κάθε οίκος έχει τα δικά του ειδικά χαρακτηριστικά.

Το faction hub θα ανανεώνεται συνεχώς με νέες πληροφορίες πάνω στα factions. Μείνετε στη  σελίδα Facebook του Total War™ για να έχετε συνεχή ενημέρωση πάνω στην πορεία του Total War™: ROME II.

http://wiki.totalwar.com/w/factions

Σχετικά άρθρα

Η HiQroup Team και το O-WN game

Η HiQroup Team μας έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση για το νέο της παιχνίδι στρατηγικής, την οποία και δημοσίευουμε: Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το πρώτο μας παιχνίδι εντός των προσεχών εβδομάδων αναμένεται να μπει στην φάση του testing. Το παιχνίδι μας με τίτλο Ο-WN βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ανάπτυξης και εσωτερικού ελέγχου. Οι εγγραφές […]

Travian gr2 επανεκκίνηση

Ένας καινούργιος γύρος για τον server gr2 του Travian θα ξεκινήσει στις 15.10.2012 και ώρα Ελλάδος 07:00 στην έκδοση Τ4 και φυσικά σαν κανονικής ταχύτητας server. Προεγγραφές θα είναι δυνατές από τις12.10.2012 και κατά την διάρκεια της ημέρας. Οι “Πρεσβείες του Travian – Server 2” θα μεταφερθούν στο Αρχείο μια μέρα πριν την έναρξη. Mε την παραπάνω ανακοίνωση ο διαχειριστής του ελληνικού Travian, προαναγγέλλει  άλλη […]

4 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: