Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Ανακοινώθηκε το Total War ATTILA!

total war attila logo

Το νέο συναρπαστικό κεφάλαιο στη σειρά Total War φέρνει τους παίκτες αντιμέτωπους με την αποκάλυψη!  Η SEGA® Europe, Ltd. σήμερα ανακοίνωσε τον τίτλο Total War™: ATTILA, σαν το επόμενο επεισόδιο στην πολυβραβευμένη σειρά παιχνιδιών στρατηγικής Total War.

Οι Σκοτεινοί Αιώνες πλησιάζουν. Μία εποχή πείνας, επιδημίας και πολέμου, που πρόσφυγες φεύγουν με τις χιλιάδες, από μία λαίλαπα καταστροφής και θανάτου. Απελπισμένα βαρβαρικά στίφη στην προσπάθειά τους να διαφύγουν τον αφανισμό συγκεντρώνονται για μία τελευταία μάχη με μία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία που διαιρείται και καταρρέει, καθώς το φως του πολιτισμού τρεμοσβήνει. Στις απέραντες στέπες της Σκυθίας, μία τεράστια και τρομερή δύναμη συγκεντρώνεται, οδηγούμενη από ένα πολεμιστή βασιλιά που η δίψα του για καταστροφή είναι τεράστια.

Η Μάστιγα του Θεού, ο εκπρόσωπος του θανάτου, ο Αττίλας ο Ούνος.

total war attila total war attila

 

Το Total War: ATTILA φέρνει νέους συναρπαστικούς μηχανισμούς που βελτιώνουν αλλά και καινοτομούν σε πολλά βασικά σημεία του turn-basedκαι του real-timeκομματιού του συστήματος Total War. Ο κόσμος πρόκειται να σκοτεινιάσει γύρω σου καθώς οι δυνάμεις του Αττίλα κατεβαίνουν προς την πατρίδα σου δημιουργώντας ένα νέο μοναδικό είδος survival-strategy.

«Με το Total War: ATTILA δημιουργούμε ένα νέο gameπου θα προκαλέσει και θα δυσκολέψει τους fanτης σειράς» δήλωσε ο Janos Gaspar, project lead του ATTILA. «Εισάγουμε ένα νέο είδος gameplay που οι fansζητούσαν πάντα, ενώ παράλληλα επιστρέφουν τα γενεαλογικά δέντρα και τα skill trees. Για να ζωντανέψουμε όμως αυτή την εποχή, εισάγουμε τα θεμέλια για πολλά νέα χαρακτηριστικά των παιχνιδιών στρατηγικής, όπως λεπτομερείς οδομαχίες, πολίτες μέσα στις πόλεις, πλήρη καταστροφή πόλεων και οικισμών, και μία δυναμική ρεαλιστική πυρκαγιά που μπορεί να καταπιεί ολόκληρες πόλεις καθώς οι στρατοί συγκρούονται. Θέλουμε να φτάσουμε τους παίκτες στα όριά τους καθώς μάχονται για την επιβίωσή τους».

total war attilatotal war attila

Το TotalWar: ATTILA θα κυκλοφορήσει το 2015 σε Windows PC και Mac. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το www.totalwar.com.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.