Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

TOP αναμενόμενα Παιχνίδια στρατηγικής του 2021

Antonis Pavlou

Οι λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών και οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν με βιντεοπαιχνίδια όλων των ειδών, έχουν πολλούς συναρπαστικούς επερχόμενους τίτλους. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε ό, τι έρχεται το 2021, οπότε οι παίκτες θα φροντίσουν να βρουν κάτι που τους ενδιαφέρει. Το επόμενο έτος υπόσχεται να γεμίσει με μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα σε οποιαδήποτε δεδομένη αγορά παιχνιδιών. Ακολουθούν μερικοί από τους κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών στρατηγικής του 2021:

  • Age of Empires IV
  • Evil Genius 2
  • Stronghold Warlords
  • Star Dynasties
  • Humankind

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στις επερχόμενες εκδόσεις κονσόλας θα είναι τα παιχνίδια παιχνιδιού ρόλων για πολλούς παίκτες ή τα MMORPG. Οι παίκτες θα βρουν πολλούς από τους κλασικούς τύπους παιχνιδιών όπως το Final Fantasy και το Dragon Age, που διατίθενται επίσης σε διάφορες μορφές. Εκτός από αυτά τα κλασικά είδη, οι δυνατότητες για μοναδική προσαρμογή χαρακτήρων μέσω μαζικά πολλαπλών παικτών παιχνιδιών ρόλων είναι εκπληκτικές.

Τι γίνεται με τα είδη παιχνιδιών;

Κανένα είδος βιντεοπαιχνιδιού δεν θα μείνει παραπονεμένο όταν πρόκειται για μαζικά παιχνίδια πολλαπλών παικτών ρόλων. Ένα από τα πρώτα παιχνίδια που επωφελήθηκαν από αυτήν την τεχνολογία ήταν το Age of Conan. Οι παίκτες ανέλαβαν τον ρόλο του Conan the Barbarian, ενός πολέμαρχου που κυβέρνησε μια τεράστια αυτοκρατορία. Η ορμή του ισχυρού Conan πέρασε από τον γνωστό κόσμο, καταστρέφοντας τα πάντα στο δρόμο τους και αφήνοντας πίσω του τα αντικείμενα τους για να ανακαλύψουν η επόμενη γενιά παικτών.

Δύο από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια στρατηγικής που δημιουργήθηκαν ποτέ είναι το Command and Conquer και το Age of Empires. Αυτά τα διαχρονικά παιχνίδια είναι μέρος του είδους που είναι γνωστό ως παιχνίδια στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο. Σε αυτά τα παιχνίδια οι παίκτες ελέγχουν μία από τις πολλές φατρίες που παλεύουν για τον έλεγχο διαφόρων νησιών και περιοχών μέσα σε έναν τεράστιο γαλαξία. Χρησιμοποιούν στρατιωτικές δυνάμεις για να επιτεθούν στους εχθρούς τους και χρησιμοποιούν περισσότερους μη στρατιωτικούς πόρους όπως ιούς και υπερφυσικά όντα για να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις τους.

Εδώ είναι η λίστα με τα κορυφαία αναμενόμενα παιχνίδια στρατηγικής του 2021

  • Age of Empires IV
  • Evil Genius 2
  • Stronghold Warlords
  • Star Dynasties
  • Humankind

Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κλάδο όσον αφορά τα διαδικτυακά παιχνίδια για πολλούς παίκτες είναι τα DayZ και WarHammer Online. Και τα δύο αυτά παιχνίδια με κορυφαία βαθμολογία χρησιμοποιούν το ισχυρό mod DayZ για τον υπολογιστή και διαθέτουν όλες τις νέες δυνατότητες που το φέρνουν σε νέα ύψη. Είναι πολύ εθιστικά, καθώς δεν επιτρέπεται στους παίκτες να πάρουν τη ζωή τους όταν ζουν. Τους δίνεται η ευκαιρία να ζήσουν μια ζωή μετά το θάνατο και να απολαύσουν όλα τα cool νέα πράγματα που μπορούν να κάνουν ενώ παίζουν.

Όταν αναζητάτε κριτικές για τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια στρατηγικής του 2021, φροντίστε να δείτε τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους παίζονται τα παιχνίδια. Θέλετε να είστε σε θέση να βυθιστείτε στο παιχνίδι, ώστε να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τις επιλογές μετά τη νίκη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μάθει τι σκέφτονται οι άλλοι παίκτες για τα παιχνίδια πριν ξεκινήσετε. Με αυτόν τον τρόπο θα ξέρετε αν έχετε ή όχι τι χρειάζεται για να είστε νικητής σε ένα από αυτά τα κορυφαία παιχνίδια του αύριο. Καλή τύχη!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.