Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

To Total War: Fall of the Samurai κυκλοφορεί στις 23 Μαρτίου!

Antonis Pavlou

Ένα πλήρες Stand Alone Expansion για το Total War: Shogun 2 συμπληρώνει το έπος των Samurai στην Ιαπωνία. To Total War: Shogun 2,  Fall of the Samurai.
Προς το τέλος του 19ου αιώνα η εποχή των Samurai φτάνει στο τέλος της. Οι άρχοντες του ξίφους, του τόξου και του ίππου αντιμετωπίζουν τις τεράστιες αλλαγές στον εκσυγχρονισμό της Ιαπωνίας. Δυτικοί έμποροι οπλισμένοι με νέα επαναστατικά όπλα και νέες ιδέες υποστηρίζουν τον αυτοκρατορικό στρατό ενάντια στην τάξη των Samurai που ηγείται ο τελευταίος Shogun της Ιαπωνίας. Πρέπει να διαλέξεις την πλευρά σου, να επιλέξεις τις μεθόδους σου και να οδηγήσεις τη χώρα στην τελική μάχη που θα καθορίσει το μέλλον της. Ο νέος κόσμος πρέπει να αντιμετωπίσει τον παλιό, και μόνο ένας θα επιβιώσει.

Το Total War: Fall of the Samurai θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα στις 23 Μαρτίου και θα κοστίζει 26,99 ευρώ. Δεν απαιτείται το Shogun 2 για να παίξει (είναι stand alone) και τα δύο games δεν συνδέονται (με εξαίρεση το γεγονός ότι αν έχετε κάνει καριέρα στο multiplayer του Shogun 2, μπορείτε να παίξετε με τον Avatar του Shogun 2 και στο Fall of the Samurai εφόσον το επιθυμείτε).

Στην Ελλάδα, όσοι προπαραγγείλουν η αγοράσουν στην πρώτη βδομάδα της κυκλοφορίας τους το game από επιλεγμένα καταστήματα (26,99€) θα κερδίσουν το Saga Faction Pack.

(καταστήματα και λεπτομέρειες για το Saga εδώ: http://www.total-war.gr/samurai_preorder.php)

Επίσης το Πλαίσιο σε συνεργασία με τη SEGA κυκλοφορεί σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το Plaisio Twin Pack (συνημμένο) με 2 DLC, ένα για το κάθε game στα 39,99.

Το πακέτο είναι ιδανικό για όσους δεν έχουν ακόμη πάρει το Shogun 2, και το Πλαίσιο σε συνεργασία με τη Sega δήλωσαν ότι θα τρέξουν και άλλα αποκλειστικά projects στο άμεσο μέλλον στην προσπάθειά να τονώσουν το PC gaming. (να σημειώσουμε ότι ήδη το Πλαίσιο διαθέτει μια τεράστια γκάμα από Total War Games και συλλογές στα 9,90€).

Mπείτε στον διαγωνισμό μας και κερδίστε 3 δωρεάν αντίτυπα του παιχνιδιού! Κλικ εδώ


1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.