Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

To Pirate Storm γιορτάζει το Halloween!

Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου είναι το Halloween.  Κάθε χρόνο την ημέρα αυτή, τρία μοχθηρά πλάσματα εμφανίζονται στιγμιαία από τις κρυψώνες τους για να στοιχειώσουν τις θάλασσες. Οπότε δώστε προσοχή εκεί έξω φέτος – τα καράβια σας βρίσκονται σε ρίσκο!

Ο Ακέφαλος Πρίγκηπας και o φρικτός του στόλος αποτελούν μια πραγματική απειλή σε όλες τις φρεγάτες και τα ιστιοφόρα.

Η Madame Noir  θα κυνηγήσει ανελέητα κάθε πειρατικό πλοίο που θα τολμήσει να μπει στην περιοχή της.

Ο Μολώχ, ένα πλάσμα του σκότους θα είναι ασταμάτητος στην προσπάθειά του να βυθίσει τον κόσμο στο χάος, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τις δυνάμεις του.

Αυτό το Halloween, μπορείς να αποκτήσεις το ένα και μοναδικό πλοίο Pirate Storm Halloween Ship το Godfather Death. Οι έμποροι το επανέφεραν σε πώληση, καθώς επίσης και ένα ολοκαίνουριο κατάστρωμα για το ίδιο σκαρί.

Στους τρομακτικούς bonus maps, μπορείς να κερδίσεις μια έκπτωση για το Halloween για το Godfather Death.

Ανυψώστε τα πανιά λοιπόν και αρχίστε να μαζεύετε  “Grinning death” μπάλες κανονιών. Θα τις χρειαστείτε σίγουρα στις τρομακτικές περιπέτειές σας στις θάλασσες.

Σχετικά άρθρα

travian tournament 2012

Travian Tournament 2012

Ανταγωνίσου με τους καλύτερους στο Travian: Οι προκριματικοί γύροι στο μεγαλύτερο Τουρνουά Travian αρχίζουν 5 Δεκεμβρίου 2011. Να είσαι σίγουρα εκεί για να μην χάσεις την ευκαιρία! Μπορείς να γραφτείς τώρα στον διεθνές 2x ταχύτητας Travian 4 server! Ο προκριματικός server είναι πολύγλωσσος, το οποίο σημαίνει ότι μπορείς να παίξεις στην γλώσσα σου εναντίον αντιπάλων […]

forge of empires

Leonardo DaVinci event στο Forge of Empires

Καλημέρα Βασιλιάδες και Βασίλισσες, για να μπει με το δεξί ο νέος χρόνος, η ομάδα του Forge of Empires μας ανταμείβει με ένα special event. Ο Leonardo DaVinci θα μας δώσει την δυνατότητα να εκπληρώσουμε κάποιους άθλους, από τις 17 Ιανουαρίου έως και τις 10 Φεβρουαρίου, καθώς κουράστηκε από τα ταξίδια του και θα ξεκλέψει λίγο […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.