Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

To Pirate Storm γιορτάζει το Halloween!

Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου είναι το Halloween.  Κάθε χρόνο την ημέρα αυτή, τρία μοχθηρά πλάσματα εμφανίζονται στιγμιαία από τις κρυψώνες τους για να στοιχειώσουν τις θάλασσες. Οπότε δώστε προσοχή εκεί έξω φέτος – τα καράβια σας βρίσκονται σε ρίσκο!

Ο Ακέφαλος Πρίγκηπας και o φρικτός του στόλος αποτελούν μια πραγματική απειλή σε όλες τις φρεγάτες και τα ιστιοφόρα.

Η Madame Noir  θα κυνηγήσει ανελέητα κάθε πειρατικό πλοίο που θα τολμήσει να μπει στην περιοχή της.

Ο Μολώχ, ένα πλάσμα του σκότους θα είναι ασταμάτητος στην προσπάθειά του να βυθίσει τον κόσμο στο χάος, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τις δυνάμεις του.

Αυτό το Halloween, μπορείς να αποκτήσεις το ένα και μοναδικό πλοίο Pirate Storm Halloween Ship το Godfather Death. Οι έμποροι το επανέφεραν σε πώληση, καθώς επίσης και ένα ολοκαίνουριο κατάστρωμα για το ίδιο σκαρί.

Στους τρομακτικούς bonus maps, μπορείς να κερδίσεις μια έκπτωση για το Halloween για το Godfather Death.

Ανυψώστε τα πανιά λοιπόν και αρχίστε να μαζεύετε  “Grinning death” μπάλες κανονιών. Θα τις χρειαστείτε σίγουρα στις τρομακτικές περιπέτειές σας στις θάλασσες.

Σχετικά άρθρα

Αναβάθμιση gr2, gr3, gr4, grx servers – Travian

Όπως ανακοινώθηκε από τον υπέυθυνο του παιχνιδιού, θα γίνει αναβάθμιση σε όλους τους Τ4 servers (gr2, gr3, gr4, grx)  του Travian στις 10.04.2012 και ώρα Ελλάδος περίπου 17:00. Κατά την αναβάθμιση, μπορεί οι server να μην είναι προσβάσιμοι για 30 με 60 λεπτά. Διαβάστε περισσότερα για το τι περιέχει η αναβάθμιση.

Φυλετικές Μάχες: νέο concept Art

Καθώς οι beta κόσμοι του Tribal Wars (Φυλετικές Μάχες στα ελληνικά), τρέχουν ήδη την έκδοση 7.3 Beta, κυκλοφορούν νέα γραφικά από concept arts που θα ενσωματωθούν σε μελλοντικές εκδόσεις. Κλικ στο διαβάστε το υπόλοιπο, για να δείτε ό,τι έχει κυκλοφορήσει ως τώρα

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.