Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Star Trek Online Reflections release

Antonis Pavlou

Οι Perfect World και Cryptic Studios ανακοίνωσαν ότι το σύμπαν του Star Trek Online επιστρέφει με μια νέα έκδοση με το όνομα Star Trek Online Reflections. Το Star Trek Online Reflections, θα είναι και πάλι δωρεάν για υπολογιστή. Θα είναι διαθέσιμο σε Xbox One και PlayStation 4 στις 4 Νοεμβρίου. Ο εμφύλιος πόλεμος του Star Trek τελείωσε. Eίναι η έναρξη της τελευταίας σεζόν του δημοφιλούς MMORPG. Αυτό το νέο επίπεδο σταθερότητας δεν πρόκειται να διαρκέσει πολύ, καθώς μια νέα απειλή αποκαλύπτεται στο σύμπαν με την άφιξη της ναυάρχου Leeta (επίσης μουσική από τον Chase Masterson, ηθοποιό του Star Trek).

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα με background τον νέο επικείμενο κίνδυνο, και οδηγεί σε μια νέα ιστορία. Οι χαρακτήρες συμμετέχουν επίσης σε μια νέα ομάδα που αποτελείται από λάτρεις των επικύνδυνων αποστολών, καθώς και συμμορφώνονται με το Cross-Combat Miracle του Gagarine [T6] στο Mirror Universe.

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του Star Trek Online Reflections

  • Ειδικό επεισόδιο: Firewall. Οι παίκτες πρέπει να επισκεφθούν μια ομοσπονδιακή εγκατάσταση υψηλής ασφάλειας για να μιλήσουν με τη ναύαρχο Leeta. Συγκεντρώθηκε ή ήταν μέρος μιας αποστολής για τα κύρια πανεπιστήμια και τις χερσαίες δυνάμεις του Kuumarke.
  • Workgroup καινοτομίας: Με το Reflection, οι παίκτες έχουν άμεση πρόσβαση στο Operation Wolf, μια καινοτομία της ομάδας εργασίας. Οι συμμετέχοντες στο Holodeck χρησιμοποιούν το Mirror Universe Reader για πρόσβαση σε μυστικές πληροφορίες. Πρέπει επίσης να εκπαιδευτούν στη διείσδυση στο Spacedock Terrace του Mirror Universe.
  • Ειδική εκδήλωση με θέμα «Reflections». Κατά την αναζήτησή σας, θα βρείτε πίδακες νερού που μπορούν να αναστρέψουν ζωντανά επεισόδια και να συμμετάσχουν σε ομάδες εργασιών που σχετίζονται με το σύμπαν καθρέφτη για να ξεκλειδώσουν έναν ειδικό Ανασυνδυασμό: «univers miroir [K6]].
  • Lobi Boutique: Νέο περιεχόμενο για τα χαμηλότερα σημεία. Για να αγοράσουν όπλα και στολές από τη σειρά κινουμένων σχεδίων Star Trek: Lower Decks, οι κοσμηματοπώλες μπορούν να επισκεφθούν το Lobi.
  • Μπόνους Εκπαίδευσης Elite. Οι οδηγοί που οδηγούν το καινοτόμο μπόνους Elite Training έχουν χώρο για να εξυπηρετήσουν τις προτιμήσεις του προσωπικού. Επίσης, τις προσωπικές ιδιότητες του θαλάμου και ένα χώρο για την αποθήκευση μονάδων κιτ.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.